Κακοκαιρία: Το μαύρο σύννεφο που σκέπασε την Αττική - Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες (Photos)

Ένα μαύρο σύννεφο κάλυψε όλο το λεκανοπέδιο και μέσα σε ελάχιστα λεπτά «άνοιξαν» οι ουρανοί.

Κακοκαιρία: Το μαύρο σύννεφο που σκέπασε την Αττική - Νέα επιδείνωση τις επόμενες ώρες (Photos)

Το κύμα κακοκαιρίας, που έχει ξεκινήσει από τη δυτική Ελλάδα πλήττει και την Αττική. Βροχές και καταιγίδες εκδηλώνονται αυτήν την ώρα στην Αθήνα και ξαιτίας της έντονης βροχόπτωσης παρατηρούνται σοβαρά προβλήματα σε Μαρούσι και Κηφισιά, ενώ αρκετές περιοχές έχουν μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα.

Το ισχυρό βαρομετρικό έφτασε στην Αθήνα περίπου στις 17:00 το απόγευμα της Πέμπτης (21/11), με τον ορίζοντα να χάνεται πίσω από το μαύρο σύννεφο.

Από τις βραδινές ώρες της Πέμπτης τα ισχυρά φαινόμενα θα επεκταθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα. Στην Ανατολική Μακεδονία, στη Θράκη, στα νησιά του Βόρειου και Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα τα φαινόμενα θα συνεχιστούν έως και τις μεσημεριανές ώρες της Παρασκευής.

Ειδικά για το βράδυ της Πέμπτης σημείωσε ότι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς τα φαινόμενα θα είναι έντονα στην Αττική, μέχρι και τις 10 το πρωί της Παρασκευής – μετά, ο καιρός θα αρχίσει να βελτιώνεται. Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται και στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, μέχρι και τις 22:00 το βράδυ της Παρασκευής, αφού και εκεί αναμένονται ισχυρές βροχές και καταιγίδες.

topontiki.gr