Δείτε την επιχείρηση ανάσυρσης της 17χρονης και της μητέρας της από την Κατερίνη,(vid)

Η Πυροσβεστική δημοσίευσε βίντεο στο Facebook από την ανάσυρση της 17χρονης Μαρίας-Ιωάννας και της μητέρας της από μια χαράδρα στην Κατερίνη. Σύμφωνα με τη νεκροψία/νεκροτομή που έγινε τη Δευτέρα (18/11) ο θάνατος τους ήταν ακαριαίος.

Δείτε την επιχείρηση ανάσυρσης της 17χρονης και της μητέρας της από την Κατερίνη,(vid)

Τραγική κατάλήξη είχε χθες(17/11) η επιχείρηση εντοπισμού της 17χρονης μαθήτριας Μαρίας-Ιωάννας Δεληγιάννη και της μητέρας της, καθώς εντοπίστηκαν νεκρές.

Οι δυο γυναίκες αγνοούνταν από τις 8 Νοεμβρίου και το αυτοκίνητο που επέβαιναν βρέθηκε σε δύσβατη χαράδρα βάθους 120 μέτρων στην περιοχή Καρακόλι στο 27ο χιλιόμετρο της παλαιάς Εθνικής Οδού Κατερίνης-Ελασσόνας, μετά από μεγάλη επιχείρηση αστυνομικών και πυροσβεστικών δυνάμεων, καθώς και της ΕΜΑΚ.

Κατερίνη: Νεκρές εντοπίστηκαν οι αγνοούμενες μάνα και κόρη

Η Πυροσβεστική δημοσίευσε βίντεο στο Facebook από την επιχείρηση ανάσυρσης των δυο γυναικών:

Η νεκροψία - νεκροτομή της 17χρονης από την Κατερίνη και της 45χρονης μητέρας της, οι οποίες αγνοούνταν ολοκληρώθηκε τη Δευτέρα (18/11)

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ), οι σοροί έφεραν κακώσεις σώματος και κεφαλής και ο θάνατός τους φαίνεται να επήλθε ακαριαία.

Τη νεκροψία - νεκροτομή διενήργησαν οι καθηγητές Ιατροδικαστικής του ΑΠΘ Λήδα Κοβάτση και Φώτιος Χατζηνικολάου. Παράλληλα, θα διενεργηθεί τοξικολογικός έλεγχος και τα αποτελέσματα αναμένεται να γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ