Τερζής: «Σωθήκαμε από θαύμα»

Συγκλονίζουν τα λόγια του Τόλη Τερζή για το τροχαίο ατύχημα με τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Τερζής: «Σωθήκαμε από θαύμα»

Σοκάρει η περιγραφή του Τόλη Τερζή, ο οποίος ήταν συνοδηγός στο αυτοκίνητο του Άγγελου Αναστασιάδη που έπεσε σε χαράδρα με τους δυο φίλους και συνεργάτες να σώνονται από θαύμα και να είναι καλά στην υγεία τους.

Δείτε το αυτοκίνητο του Αναστασιάδη μετά το σοβαρό τροχαίο (pic)

Ο βοηθός του Έλληνα προπονητή έκανε δηλώσεις στο newsit και ανέφερε πως ακριβώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα αλλά και πως κατάφεραν να απεγκλωβιστούν από το αναποδογυρισμένο αμάξι.

Σοβαρό τροχαίο για τον Άγγελο Αναστασιάδη

Συγκεκριμένα ο Τερζής είπε:

«Κινούμασταν με περίπου 60 χλμ και πηγαίναμε προς την Αρναία στη Χαλκιδική για να επισκεφτούμε το μοναστήρι του Αγίου Κοσμά και αργότερα θα βρίσκαμε τα παιδιά του Συνδέσμου Φίλων του ΠΑΟΚ στην περιοχή. Ήταν περίπου 11:30 το πρωί, είχε βρέξει λίγο πριν και κατέβαζε ακόμη νερό και λάσπη.

Μόλις στρίψαμε, γλίστρησε το αυτοκίνητο, πήγαινε μια από ‘δω, μια από ‘κει και πέσαμε σ’ έναν λάκκο γύρω στα τρία μέτρα. Βρήκε το αυτοκίνητο σε μια μεγάλη πέτρα, μετά σε ένα δέντρο από την πλευρά του συνοδηγού όπου βρισκόμουν εγώ, σηκώθηκε ψηλά, γύρισε στον αέρα και έπεσε με την οροφή προς τα κάτω μέσα στη χαράδρα.

Το ότι σωθήκαμε είναι θαύμα μεγάλο. Η πόρτα η δική μου δεν άνοιγε. Ο Άγγελος προσπάθησε και άνοιξε τη δική του. Ευτυχώς είχαμε και οι δύο τις αισθήσεις μας και μιλούσαμε. Κατάφερε να βγει ο Άγγελος και με τράβηξε από τα πόδια για να βγω κι εγώ. Δεν έχουμε ούτε μια γρατζουνιά. Πήγα στον νοσοκομείο γιατί από τράνταγμα ένιωθα βαρύ τον αυχένα μου, αλλά δεν είχα τίποτα. Εύχομαι να μη ζήσει κανένας άνθρωπος στον κόσμο αυτό που ζήσαμε. Αν δεν καταφέρναμε να βγούμε, δεν θα μας έβρισκε κανείς».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας