Ν. Μιχαλολιάκος: «Δεν έδωσα εγώ εντολή για τη δολοφονία Φύσσα»

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες στην απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, στο πλαίσιο της Δίκης της Χρυσής Αυγής.

Ν. Μιχαλολιάκος: «Δεν έδωσα εγώ εντολή για τη δολοφονία Φύσσα»

Αποποιήθηκε τον χαρακτηρισμό του φασίστα ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής κατά την απολογία του στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, δίνοντας... χρώμα ελληνικό στον χαιρετισμό.

Δίκη Χρυσής Αυγής: Σήμερα η απολογία του Νίκου Μιχαλολιάκου

«Αυτός δεν ήταν ο επίσημος χαιρετισμός της Χρυσής Αυγης. Θεωρώ αυτό το χαιρετισμό ελληνικό. Φασίστας δεν είμαι σε καμία περίπτωση» είπε ο Νίκος Μιχσλολιακος, ο οποίος κατά την έναρξη της απολογίας του δήλωσε αθώος.

«Δηλώνω αθώος για τις κατηγορίες. Θέλω να δηλώσω ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελλάδας, από γενέσεως του ελληνικού κράτους, κάθεται στο εδώλιο πολιτικός αρχηγός για πράξεις ενός οπαδού του κόμματος» ανέφερε.

Ο Νίκος Μιχαλολιάκος, ο οποίος δήλωσε εθνικιστής, απαντώντας σε ερωτήσεις της έδρας, αρνήθηκε ότι έδωσε εντολή για τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

«Εγώ δεν έδωσα καμία εντολή να γίνει δολοφονία. Το κόμμα δεν έπρεπε να αναμειχθεί με αυτή. Εγώ δεν έχω καμία σχέση. Δεν είμαι μασκαράς. Εθνικιστής δήλωνα και δηλώνω» είπε.

Πηγή: naftemporiki.gr