Ποινή φυλάκισης για Κλαούντιο Κολντεμπέλα και Χριστίνα Παππά

Το πρώην ζευγάρι, η ηθοποιός Χριστίνα Παππά και ο καλαθοσφαιριστής Κλαούντιο Κολντεμπέλα, καταδικάστηκε για κλοπή ηλεκτρικού ρεύματος και από το δευτεροβάθμιο δικαστήριο, αν και έχουν εξοφλήσει το οφειλόμενο ποσό.

Ποινή φυλάκισης για Κλαούντιο Κολντεμπέλα και Χριστίνα Παππά

Σε ποινή φυλάκισης ενός μήνα καταδικάστηκαν η ηθοποιός Χριστίνα Παππά και ο μπασκετμπολίστας Κλαούντιο Κολντεμπέλα. Αν και οι οφειλές αποπληρώθηκαν από το πρώην ζευγάρι, το δικαστήριο δεν τους απάλλαξε από την κατηγορία της ρευματοκλοπής που τους είχε επιβληθεί.

Το Τριμελές Πλημμελειοδικείο της Αθήνας που εκδίκασε την υπόθεση σε δεύτερο βαθμό, δεν ανέτρεψε την πρωτόδικη απόφαση, ενώ παράλληλα αναγνώρισε και στους δύο κατηγορούμενους ελαφρυντικό, καθώς επέδειξαν ειλικρινή μετάνοια και επεδίωξαν να άρουν τις συνέπειες των πράξεων τους.

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι της σόου μπιζ δεν βρέθηκε στη δικαστική αίθουσα, όπου εκπροσωπήθηκαν από κοινό συνήγορο υπεράσπισης. Όταν μάλιστα ο εισαγγελέας της έδρας θέλησε να διευκρινίσει αν πρόκειται για «το γνωστό ζευγάρι», ο δικηγόρος έσπευσε να διευκρινίσει: «Πρώην ανδρόγυνο. Ο Κολντεμπέλα ζει στην Ιταλία πια και είναι προπονητής...».

«Το ζευγάρι έχει χωρίσει εδώ και 13 χρόνια και δεν μιλούσαν. Ειδικά ο Κλ. Κολντεμπέλα που ζει εκτός Ελλάδος, καταδικάστηκε ερήμην στο πρωτόδικο δικαστήριο. Δεν μπόρεσε καν να προβάλει κάποιον ισχυρισμό. Με τις παρούσες συνθήκες και με τις αλλαγές που έχουν επέλθει με το νέο Ποινικό Κώδικα, θεωρώ ότι πρέπει να αθωώσετε τους κατηγορούμενους αναφορικά με την οφειλή» επεσήμανε ο συνήγορος.

Μάλιστα, κατά τη διαδικασία, προέκυψε ότι το ποσό των 15.000 ευρώ, που όφειλαν, είχε αποπληρωθεί στην αρμόδια υπηρεσία, με την τελευταία δόση να έχει εξοφληθεί από τον περασμένο Ιούνιο. Ωστόσο, ο υπάλληλος της ΔΕΔΗΕ, ο οποίος κατέθεσε με την ιδιότητα του μάρτυρα, δήλωσε ότι δεν είχε ενημέρωση για την εξόφληση, παρά τις προσπάθειες που έκανε.

Έτσι, ο εισαγγελέας της έδρας ζήτησε την καταδίκη των Χριστίνας Παππά και Κλ. Κολντεμπέλα, επισημαίνοντας στο δικαστήριο πως για να προτείνει αθώωση θα έπρεπε το πρώην ζευγάρι να έχει εξοφλήσει το ποσό πριν την ολοκλήρωση του πρωτοβάθμιου δικαστηρίου. «Αν η πολιτική αγωγή δεν προχωρά σε δήλωση ότι έχει εξοφληθεί και ζητά την παύση της ποινικής δίωξης, τότε πρέπει να συνεχίσουμε. Να κριθούν ένοχοι οι κατηγορύμενοι με το ελαφρυντικό ότι έκαναν ό,τι μπορούσαν μετά την καταδίκη τους, για να επανορθώσουν».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρώην διεθνής μπασκετμπολίστας και πρώην σύζυγος της Χριστίνας Παππά, παντρεύτηκε ξανά το καλοκαίρι του 2017 στην πατρίδα του, την Ιταλία, ενώ η εκλεκτή της καρδιάς του ονομάζεται Μιλένα Moυτάφοβα και έγινε γνωστή μέσα από από κυπριακές σειρές. «Τον αγαπώ ακόμα και τον εκτιμώ ως άνθρωπο και εξακολουθώ να τον νοιάζομαι. Θα τον αγαπώ μια ζωή!» είχε δηλώσει πριν από λίγους μήνες η Χριστίνα Παππά σε συνέντευξη της.

πηγή: news247.gr