Ο καιρός του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου

Διαβάστε τι καιρό θα κάνει το τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου.

Ο καιρός του τριημέρου της 28ης Οκτωβρίου

Το εορταστικό τριήμερο της 28ης Οκτωβρίου ο καιρός αναμένεται να είναι καλός, με το βαρομετρικό χαμηλό να μην επηρεάζει τη χώρα μέχρι και την ημέρα της Εθνικής Εορτής.

Την Παρασκευή αναμένεται γενικά αίθριος καιρός με αραιές νεφώσεις στα δυτικά και τα νότια. Οι άνεμοι, στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά έως 6 μποφόρ.Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Το Σαββατοκύριακο αναμένουμε γενικά αίθριο καιρό με παροδικές νεφώσεις στη νότια νησιωτική χώρα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Τη Δευτέρα αναμένεται γενικά αίθριος καιρός και μόνο στα Δωδεκάνησα θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Οι άνεμοι στα δυτικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 και στο Αιγαίο τοπικά 5 μποφόρ με βαθμιαία εξασθένηση. Η θερμοκρασία δε θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.