Πέθανε ο συνθέτης και στιχουργός Νίκος Ιγνατιάδης

Είχε συνεργαστεί με πολλους σπουδαίους Έλληνες καλλιτέχνες όπως οι Νάνα Μούσχουρη, Ντέμης Ρούσσος, Γιάννης Πάριος, Ελένη Δήμου, Μαρινέλλα και Λίτσα Διαμάντη.

Πέθανε ο συνθέτης και στιχουργός Νίκος Ιγνατιάδης

Ο μαέστρος, στιχουργός, πιανίστας και συνθέτης Νίκος Ιγνατιάδης, πέθανε σε ηλικία 73 ετών. Διέπρεψε στην ελληνική δισκογραφία τη δεκαετία του '80, γράφοντας και ενορχηστρώνοντας ορισμένα από σημαντικότερα ελληνικά τραγούδια για τους δημοφιλέστερους Έλληνες τραγουδιστές, που παραμένουν αγαπημένα μέχρι σήμερα.

Σπουδαία καριέρα έκανε και στην Ολλανδία όπου διηύθυνε τη Μητροπολιτική Ορχήστρα του Άμστερνταμ σε ένα προσωπικό του δίσκο με τίτλο «The Olympus Symphony», για την επιτυχία του οποίου τιμήθηκε από τον ίδιο τον πρωθυπουργό της Ολλανδίας το 1989.

Είχε συνεργαστεί με κορυφαία ονόματα της παγκόσμιας σκηνής, όπως η Νάνα Μούσχουρη, ο Χούλιο Ιγκλέσιας, ο Σαρλ Αζναβούρ, ο Ντέμης Ρούσσος, ο Αλμπάνο και η Ρομίνα Πάουερ. Στην Ελλάδα έχει συνεργασίες με τον Γιάννη Πάριο, τον Φίλιππο Νικολάου, την Μπέσσυ Αργυράκη, την Ελένη Δήμου, τη Μαρινέλλα, τη Λίτσα Διαμάντη.