«Ποντικοί» στους αγώνες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και το «Γ. Καραϊσκάκης»

Δεν έχoυν σταματημό οι κλοπές σε ΣΕΦ και «Γ. Καραϊσκάκης» την ώρα των αγώνων του Ολυμπιακού. 

 «Ποντικοί» στους αγώνες του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και το «Γ. Καραϊσκάκης»

Την περασμένη Παρασκευή (11/10) στο ΣΕΦ, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με την Βαλένθια, έγιναν πλήθος κλοπές στα πάρκινγκ του γηπέδου.

Άγνωστοι διέρρηξαν πολλά αυτοκίνητα, προκάλεσαν φθορές και έκλεψαν αντικείμενα αξίας (όπως και πολύτιμα έγγραφα), από τους ανυποψίαστους φιλάθλους (αλλά και από δημοσιογράφους), οι οποίοι βρίσκονταν στο γήπεδο.

Το γεγονός δεν συμβαίνει μόνο στο ΣΕΦ, αλλά και απέναντι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Βλέποντας, οι «ποντικοί» εκατοντάδες αυτοκίνητα αφύλακτα στους χώρους του πάρκινγκ του ΣΕΦ (κατά την διάρκεια των αγώνων του Ολυμπιακού) ξεκινούν επιδρομές!

Τα παράπονα από τους φιλάθλους είναι έντονα, έχουν γίνει πολλές καταγγελίες, αλλά οι κλοπές σε ΣΕΦ και "Γ. Καραϊσκάκης" δεν έχουν τελειωμό, καθώς οι γνωστοί-άγνωστοι τα έχουν κάνει... στέκια τους, ειδικά στα παιχνίδια που παίζει ο Ολυμπιακός μπάσκετ και ποδόσφαιρο.

Η Αστυνομία Πειραιά είναι ενήμερη για το γεγονός και προσπαθεί να δώσει τέλος σε αυτό το... μαρτύριο των πολιτών, αλλά μέχρι στιγμής δίχως αποτέλεσμα. Και το ερώτημα είναι ως πότε; Θα υπάρξει προστασία; Ή ο κάθε φίλαθλος που θα θέλει να δίνει το "παρών" σε ΣΕΦ και "Γ. Καραϊσκάκης", θα πρέπει να έχει και το άγχος για το αν θα βρει όπως άφησε το αμάξι του; Να διευκρινίσουμε ότι τα πάρκινγκ του "Γ. Καραϊσκάκης" φυλάσσονται και δεν υπάρχει πρόβλημα, αλλά στους χώρους έξω από τα πάρκινγκ η κατάσταση είναι ανεξέλεγκτη.