Δραπετσώνα: Η μητέρα και ο αδερφός του Μαυρίκου βρέθηκαν νεκροί σε ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα!

Οι δύο σοροί βρέθηκαν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο μώλο Δραπετσώνας. Ποια η ταυτότητα των θυμάτων.

Δραπετσώνα: Η μητέρα και ο αδερφός του Μαυρίκου βρέθηκαν νεκροί σε ΙΧ που έπεσε στη θάλασσα!

Τις σορούς μίας γυναίκας κι ενός άνδρα ανέσυραν το μεσημέρι άνδρες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών (ΜΥΑ) του λιμενικού, μέσα από Ι.Χ. επιβατικό αυτοκίνητο, που, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, βρέθηκε το πρωί στη θάλασσα στον νέο μώλο Δραπετσώνας και κατέληξε σε βάθος 32 μέτρων.

Οι σοροί μεταφέρονται στο Τζάνειο Νοσοκομείο Πειραιά, για νεκροψία-νεκροτομή. Την πτώση του οχήματος στο νερό είχαν αντιληφθεί αυτόπτες μάρτυρες, που ειδοποίησαν τις Αρχές. Επί τόπου έφθασε κλιμάκιο της ΜΥΑ και ειδικό συνεργείο που ανέλκυσε το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το ΙΧ ανήκει στη σύζυγο του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος είχε βρει τραγικό θάνατο στην Αττική Οδό τον Ιούνιο του 2016, όταν το πολυτελές όχημα που οδηγούσε τυλίχθηκε στις φλόγες και δεν κατάφερε να απεγκλωβιστεί.

Θύματα φέρεται να είναι η μητέρα και ο αδερφός του Μαυρίκου. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ΙΧ εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα ψυχοφαρμάκων και οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο η μητέρα του Μαυρίκου να το έριξε εσκεμμένα στη θάλασσα. Στο ΙΧ επέβαιναν και δύο σκυλιά το ένα εκ των οποίων σώθηκε κολυμπώντας!