Προκήρυξη προσλήψεων σε ΔΕΥΑ, Δήμους και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Διαβάστε αναλυτικά την προκήρυξη των προσλήψεων σε ΔΕΥΑ, Δήμους και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας. 

Προκήρυξη προσλήψεων σε ΔΕΥΑ, Δήμους και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας

Η δημοσίευση στο Εθνικό Τυπογραφείο της προκήρυξης που αφορά στην ενίσχυση της ΑΑΔΕ, με 75 μονίμους υπαλλήλους, ανοίγει το δρόμο για την προώθηση άλλων δύο προκηρύξεων.

Σε τελική φάση έκδοσης βρίσκονται οι ακόλουθοι διαγωνισμοί: 317 στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας 758 σε δήμους και ΔΕΥΑ Συγκρατήστε τα εξής:

(1) Η προκήρυξη για την πρόσληψη 317 μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας βρίσκεται με επίσημη μορφή υπουργικού αιτήματος στο ΑΣΕΠ.

(2) Η Ανεξάρτητη Αρχή μπορεί να ολοκληρώσει τις επεξεργασίες της έως τις 20 Οκτωβρίου και ακολούθως να τη στείλει στο Εθνικό Τυπογραφείο. Αυτό σημαίνει ότι η προκήρυξη θα δει το φως της δημοσιότητας τον Οκτώβριο αλλά οι αιτήσεις θα αρχίσουν το Νοέμβριο.

(3) Ενδεικτική της διάθεσης του υπουργείου για άμεσες προσλήψεις είναι η ανακατανομή κονδυλίων υπέρ των Κέντρων Κοινωνικής Πρόνοιας προκειμένου να καλυφθεί η δαπάνη των προσλήψεων. Σημειώνεται ότι πρόκειται για την προκήρυξη των 341. Μεσολάβησε μικρή μείωση των θέσεων υπέρ των προστατευόμενων ατόμων.

(4) Επίσημο αίτημα και για την ''μικρή 3Κ'' έχει λάβει το ΑΣΕΠ από το αρμόδιο υπουργείο Εσωτερικών. (5) Η επεξεργασία της προκήρυξης των 758 μονίμων υπαλλήλων έχει ήδη ολοκληρωθεί από το ΑΣΕΠ. Η διεκπεραίωση του διαγωνισμού θα γίνει στα πρότυπα της 3Κ/2018.