Τατσόπουλος: Βγήκε από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την Τρίτη (1/10).

Τατσόπουλος: Βγήκε από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης

Ο Πέτρος Τατσόπουλος βγήκε από τη μονάδα καρδιοχειρουργικής ανάνηψης μετά τη σοβαρή χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε την περασμένη Τρίτη (1/10).

Τατσόπουλος: Εσπευσμένα στο χειρουργείο, διαγνώστηκε με ανεύρυσμα (vid)

Πλέον ο πρώην βουλευτής και συγγραφέας νοσηλεύεται στην καρδιοχειρουργική μονάδα του νοσοκομείου και βρίσκεται υπό συνεχή παρακολούθηση αφού δεν έχει διαφύγει τον κίνδυνο ακόμα. Η κατάστασή της υγείας του βελτιώνεται συνεχώς ωστόσο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία από τους θεράποντες ιατρούς.

Ο γιατρός που τον χειρούργησε Δημήτρης Λυμπεριάδης τόνισε για την κρισιμότητα της κατάστασης της υγείας του πως: «Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν, δεν τα προλαβαίνουμε».

Να θυμίσουμε πως ο Πέτρος Τατσόπουλος αισθάνθηκε έντονη δυσφορία και πόνο στο στήθος στον «αέρα» τηλεοπτικής εκπομπής το πρωί της Τρίτης (1/10). Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο όπου διαγνώσθηκε με ανεύρυσμα και χειρουργήθηκε άμεσα με την επέμβαση να είναι επιτυχής.