Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Διαβάστε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για σήμερα 4/10.

Καιρός: Συνεχίζεται η κακοκαιρία

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού:

Στα δυτικά, τα κεντρικά, τα βόρεια, από το απόγευμα στο βορειοανατολικό Αιγαίο και από τη νύχτα στα Δωδεκάνησα νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές.

Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους ισχυρά μέχρι και το μεσημέρι στα δυτικά και τη Δυτική και Κεντρική Μακεδονία (το απόγευμα βαθμιαία ο καιρός σε αυτές τις περιοχές θα βελτιωθεί), από τις προμεσημβρινές ώρες στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανόν πρόσκαιρα τη Θεσσαλία (με βαθμιαία εξασθένηση από τις βραδινές ώρες), από νωρίς το απόγευμα στα νησιά του βορειοανατολικού Αιγαίου και τη νύχτα στα υπόλοιπα ανατολικά τμήματα του Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στις υπόλοιπες περιοχές νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες με βελτίωση από το βράδυ.

Άνεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 μποφόρ, που από το μεσημέρι στα δυτικά και τη Μακεδονία θα στραφούν σε βόρειους βορειοδυτικούς με την ίδια ένταση.
Θερμοκρασία: Θα σημειώσει πτώση στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια ενώ στα νοτιοανατολικά θα διατηρηθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.