«Ήρωας» στο Μάτι μεταξύ των αστυνομικών που μαχαιρώθηκαν στις συμπλοκές (vid)

Ένας από τους αστυνομικούς που δέχθηκε επίθεση στη Νέα Φιλαδέλφεια  έσωσε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της φονική πυρκαγιάς στο Μάτι όντας σύμβολο για την ομάδα ΔΙΑΣ.

«Ήρωας» στο Μάτι μεταξύ των αστυνομικών που μαχαιρώθηκαν στις συμπλοκές (vid)

Οι τρεις αστυνομικοί από τους έξι που δέχθηκαν επίθεση από αγνώστους στη Νέα Φιλαδέλφεια νοσηλεύονται εκτός κινδύνου με τον έναν μάλιστα εξ' αυτών να είναι στην ουσία «ήρωας», αφού έσωσε πολλούς ανθρώπους κατά τη διάρκεια της φονικής πυρκαγιάς στα Μάτι.

Στο νοσοκομείο έξι αστυνομικοί από δύο επιθέσεις χούλιγκαν

O γενικός γραμματέας του σωματείου Ειδικών Φρουρών Ελληνική Αστυνομίας Στράτος Μαυροειδάκο δήλωσε, πως ένας από αυτούς που μαχαιρώθηκαν είναι αρχιφύλακας σύμβολο για την ομάδα ΔΙΑΣ αφού έσωσε πολλές ανθρώπινες ζωές στο Ματι.

Ο κύριος Μαυροειδάκος δήλωσε συγκεκριμένα στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη «Καλήμερα Ελλάδα»:

«Ο αρχιφύλακας που έχει τραυματιστεί σοβαρά τον πήραν μέσα στον όχλο, τον χτυπάνε, τον έχουν μαχαιρώσει. Το κεφάλι του άμα το δείτε... Πήγαμε στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο από την πρώτη στιγμή. Ευτυχώς είναι παλικάρι και κράτησε.

Να ξέρετε πως είναι ο αρχιφύλακας που είναι σύμβολο της ομάδας ΔΙΑΣ που είχε σώσει πολύ κόσμο στο Μάτι. Αυτός ο αρχιφύλακας ήταν εκεί στα επεισόδια και ευτυχώς βοήθησε ο Θεός να ξέρετε. Οι ευθύνες έχουν ονοματεπώνυμο. Πρέπει να μας πουν ποιος έδωσε την εντολή να πάει η ΔΙΑΣ εκεί γιατί είναι πρόβατα επί σφαγή και ευθύνονται όλοι.

Υπάρχουν ευθύνες, πρέπει να διατάξει έρευνα το Υπουργείο γιατί υπάρχουν ευθύνες. Οι συνάδελφοί μου εκεί δέχτηκαν επίθεση από 500 άτομα».