Χωρίς ηλεκτρικό και τρόλεϊ την Τρίτη η Αθήνα (pic)

Χωρίς ηλεκτρικό και τρόλεϊ θα είναι η Αθήνα στις 24 Σεπτεμβρίου λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες Αθήνας.

Χωρίς ηλεκτρικό και τρόλεϊ την Τρίτη η Αθήνα (pic)

Χωρίς ηλεκτρικό (γραμμή 1 Μετρό) και τρόλεϊ θα είναι η Αθήνα την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου μέχρι την επόμενη μέρα λόγω της 24ωρης απεργίας που αποφάσισαν οι εργαζόμενοι στις συγκοινωνίες της Αθήνας.

Αττική: Γενική απεργία στις 24 Σεπτεμβρίου

Υπενθυμίζεται ότι δεμένα στα λιμάνια θα παραμείνουν τα πλοία από τις 6 το πρωί της Τρίτης (24 Σεπτεμβρίου) έως στις 6 το πρωί της επόμενης ημέρας. Αναμένεται η στάση των εργαζομένων σε μετρό, λεωφορεία και τραμ.

Δεμένα τα πλοία στις 24 Σεπτεμβρίου λόγω 24ωρης απεργίας της ΠΝΟ

Να σημειωθεί ότι την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου οι εργαζόμενοι στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ θα πραγματοποιήσουν 24ωρη απεργία από τις 00:00 έως τις 24:00. Αναμένεται ανακοίνωση της εταιρείας με ενδεχόμενη ακύρωση όλων των δρομολογίων τρένων, συμπεριλαμβανομένου και του Προαστιακού της Αθήνας.

Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑΣΥ (ΗΣΑΠ) αναφέρει:

«Το Σωματείο Εργαζομένων ΣΤΑ.ΣΥ. πραγματοποιεί, την Τρίτη 24/9/2019, 24ωρη απεργία, στο δίκτυο της Γραμμής 1 (πρώην ΗΣΑΠ), συμμετέχοντας στην απεργιακή κινητοποίηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας (ΕΚΑ) ενάντια σε κάθε προσπάθεια υπονόμευσης των εργασιακών δικαιωμάτων και της λειτουργίας των συνδικάτων.

Διεκδικούμε: Την άμεση απόσυρση των διατάξεων του αναπτυξιακού πολυνομοσχεδίου, που αφορούν τα εργασιακά και τη λειτουργία των συνδικάτων.

Αγωνιζόμαστε: Για δημόσιες μεταφορές στην υπηρεσία του κοινωνικού συνόλου Για ανάπτυξη με όρθιους τους εργαζόμενους, με αυξήσεις μισθών, με ισχυρές συλλογικές συμβάσεις και συγκροτημένα δικαιώματα»

Η ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ:

ΠΗΓΗ: kathimerini.gr