Σε πλειστηριασμό Α' κατοικία οικογένειας-Καταστράφηκε σε φωτιά στην οποία έχασε τη ζωή του ο πατέρας

Μαζική συγκέντρωση οργανώνει για σήμερα στις 9 το πρωί το ΠΑΜΕ

Σε πλειστηριασμό Α' κατοικία οικογένειας-Καταστράφηκε σε φωτιά στην οποία έχασε τη ζωή του ο πατέρας

Μαζική συγκέντρωση οργανώνει στις 9 το πρωί το ΠΑΜΕ, έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο, προκειμένου να σταματήσει ηλεκτρονικός πλειστηριασμός πρώτης κατοικίας.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Μετά την «κανονικότητα» με το πολυνομοσχέδιο «σκούπα» που ήρθε να σαρώσει μισθούς και συνδικαλιστικά δικαιώματα, δεν θα μπορούσε να μείνει εκτός αυτής της «κανονικότητας» ή πρώτη κατοικία. Την Τετάρτη θα γίνει απόπειρα πλειστηριασμού σε συμβολαιογραφείο στην Αθήνα, πρώτης κατοικίας μιας οικογένειας από τον Μαραθώνα που καταστράφηκε από πυρκαγιά το μαγαζί από το οποίο είχε εισόδημα.

ΔΕΔΔΗΕ-Διακοπή ρεύματος σε Αθήνα, Πειραιά, Μενίδι, Άλιμο, Διόνυσο, Αίγινα

Στην πυρκαγιά «έχασε» την ζωή του ο πατέρας της οικογένειας. Τα χρέη τους έπνιξαν και πριν λίγο καιρό προσπάθησαν να κάνουν ρύθμιση. Η τράπεζα τους ενημέρωσε ότι το σπίτι βγαίνει σε πλειστηριασμό την Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη.

Δεν είναι η μόνη περίπτωση, οι καταγγελίες για κατασχέσεις έρχονται βροχή. Καλούμε τον λαό να εκφράσει την έμπρακτη αλληλεγγύη του με την προστασία της λαϊκής περιουσίας από τα κοράκια που τους έχει ανοίξει η όρεξη να αρπάξουν τον ιδρώτα και τον μόχθο για ένα κεραμίδι.

Καιρός: Αίθριος σήμερα, βροχές και καταιγίδες από αύριο

Θέλουν να ξεσπιτώσουν χιλιάδες λαϊκές οικογένειες. Να μην το επιτρέψουμε.

Καλούμε τα σωματεία, τις λαϊκές Επιτροπές να συμμετέχουν στην κινητοποίηση την Τετάρτη 9 πμ στην Μαυροκορδάτου 13».