Νεκρός 57χρονος στην Ανδρίτσαινα λόγω αναθυμιάσεων από φωτιά σε κοντινό δάσος

Ένας 58χρονος άνδρας, ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή Καλλιθέα της Ηλείας, όπου είναι σε εξέλιξη δασική πυρκαγιά, κατέληξε στο νοσοκομείο Κρεστένων, λίγο μετά την διακομιδή του.

Νεκρός 57χρονος στην Ανδρίτσαινα λόγω αναθυμιάσεων από φωτιά σε κοντινό δάσος

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχασε ξαφνικά τις αισθήσεις του και αμέσως μετά διακομίστηκε, σε λιπόθυμη κατάσταση στο νοσοκομείο Κρεστένων, όπου παρά τις προσπάθειες των γιατρών, κατέληξε.

Έρευνες για το περιστατικό αναμένεται να διενεργήσουν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ τα ακριβή αίτια του θανάτου θα προσδιοριστούν μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Επί ποδός ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής

Ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της Πυροσβεστικής επιχειρούν στην περιοχή προκειμένου να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά που κατακαίει δασική έκταση.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής των πυροσβεστικών υπηρεσιών Δυτικής Ελλάδας, αρχιπύραρχος Ευθύμιος Γεωργακόπουλος, το μέτωπο της φωτιάς βρίσκεται κοντά σε κατοικημένη περιοχή, χωρίς όμως να απειλεί σπίτια. Στην περιοχή επιχειρούν 60 πυροσβέστες με 20 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα, ενώ από αέρος πραγματοποιούν ρίψεις νερού δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα και ένα ελικόπτερο.

Επίσης, το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων συντρέχουν τέσσερις υδροφόρες της τοπικής αυτοδιοίκησης.

topontiki.gr