Αναβάθμιση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη (pic)

Η γενική  γραμματέας του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη αναβαθμίζεται και αναλαμβάνει υπεύθυνο πόστο σε μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές εγκαταστάσεις της χώρας.

Αναβάθμιση της Χριστίνας Τσιλιγκίρη (pic)

Στο Μαξίμου βρέθηκε το πρωί η γενική γραμματέας του Ολυμπιακού Χριστίνα Τσιλιγκίρη, το φανέρωσε με ανάρτηση της στο facebook και το πλατύ χαμόγελο της φανερώνει την εύχαρι διάθεση της.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το κυβερνητικό ρεπορτάζ, της προτάθηκε η θέση της διευθύντριας του Σταδίου "Ειρήνης και Φιλίας", προκειμένου να διαχειρισθεί τα πολλαπλά προβλήματα της εγκατάστασης, που περιλαμβάνει εκτός από το γήπεδο μπάσκετ, όπου αγωνίζεται ο Ολυμπιακός, τα γήπεδα μπιτς βόλει, τα 5χ5 και τον περιβάλλοντα χώρο. Μια θέση με πολλές ευθύνες, που απαιτεί πολύωρη και καθημερινή εργασία.

Η Χριστίνα Τσιλιγκίρη είναι απόφοιτη του τμήματος λογιστικής του Α.Τ.Ε.Ι. Λογιστικής Θεσσαλονίκης, έχει μεταπτυχιακό στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου στο τμήμα Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού στην “Οργάνωση & Διοίκηση Αθλητικών Οργανισμών & επιχειρήσεων” , καθώς επίσης και στο Groupe Ecole Superieur de Commerce de Rennes, στο Marketing-Management στο University of Derby “MSc Hospitality and Tourist Management”, είναι υποψήφια Διδάκτωρ στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και μιλάει τρεις γλώσσες.

Στα πρώτα της βήματα εργάστηκε ως λογίστρια παράλληλα με τις σπουδές της. Επίσης έχει δουλέψει για τη διοργάνωση μεγάλων αθλητικών events και σήμερα είναι ιδιοκτήτρια της εταιρείας C.J.T. Sports Marketing & Consulting.

Από τη θέση της Γενικής Γραμματέως του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. εργάζεται καθημερινά με στόχο την ανάπτυξη των αθλημάτων με αποτέλεσμα τις κατακτήσεις εγχώριων και ευρωπαϊκών τίτλων σε όλα τα ομαδικά και τα ατομικά αγωνίσματα του Συλλόγου.