Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Γιος φίλου του Ολυμπιακού και πώς έγινε Παναθηναϊκός

Όταν ο πατέρας του τον πήγε στο Καραϊσκάκη, ο αγώνας στον οποίο υποστήριξε τους «ερυθρόλευκους» και ο ποδοσφαιριστής που τον μάγεψε.

Λαυρέντης Μαχαιρίτσας: Γιος φίλου του Ολυμπιακού και πώς έγινε Παναθηναϊκός

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε τα ξημερώματα από τη ζωή. Ο δημοφιλής τραγουδοποιός ήταν γνωστό ότι υπήρξε φίλαθλος του Παναθηναϊκού. Απεχθανόταν τη βία ενώ ο ίδιος έχει εξηγήσει πως και γιατί έγινε Παναθηναϊκός.

Αναφέρθηκε και στην προσπάθεια που έκανε ο πατέρας του, που ήταν φίλος του Ολυμπιακού, να τον κάνει Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, σε μια συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2012 στην εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ» είχε πει ότι λόγω της καταγωγής του από τη Μαγνησία διάλεξε μεταξύ της Νίκης και του Ολυμπιακού Βόλου την πρώτη. «Από τη στιγμή που ήμουν Νίκη Βόλου δεν θα μπορούσα να γίνω ποτέ Ολυμπιακός. Αφού τους έβλεπα και έβγαζα… σπυριά. Να σκεφτείς ότι ο πατέρας μου ήταν Ολυμπιακός και για να με κάνει… ομοϊδεάτη του με πήγε σε ένα παιχνίδι με τη Γουέστ Χαμ. Και εγώ έγινα Γουέστ Χαμ. Δεν θα ξεχάσω ποτέ τον Μπόμπι Μουρ, με τα ξανθά του τα μαλλιά. Ηταν σαν Θεός για μένα τότε, σαν Αγγελος».

Σε άλλο σημείο στην ίδια συνέντευξη είχε πει ότι στον τελικό της Ευρωλίγκας το 2012 υποστήριζε τον Ολυμπιακό: «Μου την είχε σπάσει ο τρόπος που μας κέρδισε (σ.σ.: εννοεί τον Παναθηναϊκό) στον ημιτελικό η ΤΣΣΚΑ»!