Πήρε θέση η εταιρία παραγωγής του VAR για τα περίφημα σουβλάκια!

Η εταιρία παραγωγής του VAR τοποθετήθηκε για το περίφημο περιστατικό με τα σουβλάκια στη Λαμία, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανένας «ντελιβεράς» στο βίντεο αλλά διαπιστευμένος συντονιστής που έχει πρόσβαση στο Van. Τι αναφέρει για τα «σουβλάκια» η ανακοίνωση.

Πήρε θέση η εταιρία παραγωγής του VAR για τα περίφημα σουβλάκια!

Η Medialuso - Indigital εταιρία παραγωγής του VAR, τοποθετήθηκε για το περίφημο βίντεο που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου με τα σουβλάκια που αφήνει κάποιος μέσα στο Van του VAR.

Η εν λόγω εταιρία τόνισε ότι προσφέρει γεύμα στους τεχνικούς και γενικά στους εργαζομένους, και πως «ντελιβεράς» δεν υπήρχε αλλά κάποιος διαπιστευμένος συντονιστής που έχει πρόσβαση στο σημείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Ανάδοχος, κατά τη διάρκεια της πολύωρης εργασίας των τεχνικών του, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στα γήπεδα, πέραν των εργασιακών αμοιβών τους, προσφέρει και ένα γεύμα, το οποίο με βάση τον προγραμματισμό λαμβάνει χώρα σε ολιγόλεπτο διάλειμμα περίπου μισή ώρα πριν την έναρξη του κάθε αγώνα και αφού νωρίτερα έχουν εκτελεστεί όλες οι τεχνικές εργασίες προετοιμασίας και έχουν ολοκληρωθεί οι τεχνικές δοκιμές με επιτυχία.

Το πρόσωπο που εμφανίζεται στο πλάνο να ανοίγει την πόρτα του Van και να αφήνει στη γωνία της πόρτας το γεύμα, το οποίο όπως πληροφορηθήκαμε έφτασε με μεγάλη καθυστέρηση και εκτός χρονοδιαγράμματος, δεν είναι ο "ντελιβεράς" όπως αναφέρεται και αναπαράγεται στα ΜΜΕ, αλλά ο διαπιστευμένος συντονιστής όλων των συνεργείων που καλύπτουν τον αγώνα και ο οποίος είχε εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο Van.

Ως εκ τούτου, δεν υπήρχε παραβίαση στα μέτρα ασφαλείας. Λίγα δευτερόλεπτα μετά από τη σκηνή αυτή, ο τεχνικός του Van που επίσης έχει εξουσιοδοτημένη πρόσβαση εντός του Van και παρακολούθησε το περιστατικό, άνοιξε την πόρτα και απομάκρυνε το φαγητό από το Van. Σημειώνουμε ότι οι τεχνικοί (operators), οι οποίοι παρακολουθούν το παιχνίδι και υποστηρίζουν τεχνικά τον VAR και AVAR θα πρέπει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι στον αγώνα και απαγορεύεται σύμφωνα με τις οδηγίες να έχουν δίπλα τους το οτιδήποτε, ακόμη και νερό.

Τέλος, θα θέλαμε να τονίσουμε ότι εντός του Van υπάρχει κάμερα η οποία καταγράφει τα πάντα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Όλες οι εικόνες ελέγχονται και αξιολογούνται από τη Διεθνή Ομοσπονδία για όλες τις επίμαχες φάσεις.

Ο ανάδοχος υπηρεσιών VAR
MEDIALUSO - INDIGITAL