Αλεξανδρούπολη: Κούρσα-θανάτου για μετανάστες - Έξι νεκροί σε μπλόκο της Αστυνομίας

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν μετανάστες που επέβαιναν σε φορτηγάκι στην προσπάθειά τους να αποφύγουν μπλόκο της αστυνομίας έπεσαν σε ρέμα. Στους έξι οι νεκροί μέχρις στιγμής.

Αλεξανδρούπολη: Κούρσα-θανάτου για μετανάστες - Έξι νεκροί σε μπλόκο της Αστυνομίας

Στους έξι ανέρχεται ο αριθμός των νεκρών παράτυπων μεταναστών-προσφύγων, από το τροχαίο δυστύχημα που συνέβη περίπου στις 6.30 το απόγευμα στην περιοχή των Λουτρών του Δήμου Αλεξανδρούπολης.

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας εισήχθη ένας σοβαρά τραυματισμένος, ενώ ακόμη δέκα άτομα που τραυματίστηκαν από την ανατροπή σε ρέμα του βαν που τους μετέφερε παράτυπα στη χώρα, έχουν διακομιστεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, χωρίς ακόμη να έχει γίνει γνωστή η σοβαρότητα των τραυμάτων τους καθώς υποβάλλονται στις απαιτούμενες ιατρικές εξετάσεις.

Σημειώνεται πως άμεση και συντονισμένη ήταν η επέμβαση στο σημείο του τροχαίου της αστυνομίας,της πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ, για τον απεγκλωβισμό και τη μεταφορά των θυμάτων στο νοσηλευτικό ίδρυμα της πόλης.

Να σημειώσουμε πως το τροχαίο σημειώθηκε στις 6:00 το απόγευμα όταν το φορτηγάκι που επέβαιναν οι μετανάστες έπεσε μέσα σε ρέμα, στην προσπάθειά του να αποφύγει μπλόκο της αστυνομίας.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ