Λαμία - Παναθηναϊκός: Σύλληψη οπαδού με μαχαίρι

Με ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία γνωστοποίηση τη σύλληψη δύο οπαδών, πριν το παιχνίδι Λαμία - Παναθηναϊκό, για κατοχή μαχαιριού και ποσότητας ακατέργαστης κάνναβης.

Λαμία - Παναθηναϊκός: Σύλληψη οπαδού με μαχαίρι

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

"Συνελήφθησαν, χθες (24-08-2019) το απόγευμα στη Λαμία, (2) ημεδαποί, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων σχετικά με την πρόληψη και καταστολή της βίας στους αθλητικούς χώρους, που διενεργήθηκαν από αστυνομικές δυνάμεις των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φθιώτιδας & Ευβοίας, πριν την έναρξη ποδοσφαιρικού αγώνα, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Ειδικότερα, από αστυνομικούς της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας, συνελήφθη 19χρονος, ο οποίος κατά τη διάρκεια επικείμενου ελέγχου, σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε, με σκοπό να μεταβεί στον εν λόγω ποδοσφαιρικό αγώνα, απέρριψε στο οδόστρωμα και επιχείρησε να αποκρύψει κάτω από το όχημα, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι (σουγιάς) με μήκος λάμας (13) εκατοστών.

Επιπλέον, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λαμίας, συνελήφθη 40χρονος, έξω από το Δημοτικό Στάδιο Λαμίας, διότι στην κατοχή του βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα διαφανές δοχείο που περιείχε μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης.

Προανάκριση διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφαλείας Λαμίας".