Καβάλα: Διπλό φονικό για μια θέση πάρκινγκ - Τι λένε οι γείτονες (vid)

Διπλό φονικό στην Καβάλα. Τι λένε οι κάτοικοι για τις συχνές διαφωνίες θύτη και θύματος για μια θέση πάρκινγκ, που οδήγησαν στο αποτρόπαιο έγκλημα.

Καβάλα: Διπλό φονικό για μια θέση πάρκινγκ - Τι λένε οι γείτονες (vid)

Σε τραγωδία εξελίχθηκε η διαμάχη ενός 42χρονου και μιας 67χρονης για μια θέση πάρκινγκ. Συγκεκριμένα ο 42χρονος άνδρας λογομάχησε έντονα με την 67χρονη για το σημείο στο οποίο είχε παρκάρει ο γιος της επίσης 42 ετών.

Εν συνεχεία η μάνα με το γιο πήγαν στο σπίτι του θύτη για να ζητήσουν εξηγήσεις. Ο καβγάς συνεχίστηκε και τότε ο δράστης άρπαξε την κυνηγετική του καραμπίνα και τους σκότωσε.

Άμεσα βγήκαν οι γείτονες έξω από το σπίτι τους και μόλις αντιλήφθηκαν το περιστατικό ειδοποίησαν την αστυνομία. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, ενώ πριν την προσαγωγή του στο τμήμα ήταν αρκετά επιθετικός έχοντας απειλήσει και τους γείτονες ότι θα τους σκοτώσει. Το περιστατικό σημειώθηκε στην Καβάλα και συγκεκριμένα στην περιοχή της Χρυσούπολης.

Κάτοικος της περιοχής δήλωσε για το διπλό φονικό:

«Έφαγα τους δύο λέει, πάω στην Αστυνομία και θα γυρίσω να φάω κι εσένα» αναφέρει χαρακτηριστικά, κάνοντας λόγο για ψυχολογικά προβλήματα τα οποία φέρεται να αντιμετώπιζε ο δράστης. «Είχε πρόβλημα το παιδί. Ενοχλούσε όλες τις γυναίκες με λόγια και μορφασμούς. Και τη δικιά μου την γυναίκα την ενόχλησε».

Παράλληλα, ο ίδιος σημειώνει πως μετά το διπλό φονικό ακολούθησαν στιγμές πανικού στη γειτονιά, με την τοπική κοινωνία να είναι συγκλονισμένη. «Πανικοβλήθηκαν όλοι και κρύφτηκαν μέσα στα σπίτια μέχρι να είναι σίγουροι ότι τον πιάσανε».

Βίντεο με δηλώσεις κατοίκων της περιοχής όπου σημειώθηκε το φονικό: