Χίος: Aπέκλεισαν την παραλία Μαύρα Βόλια για να τελέσουν γαμήλια δεξίωση!

Ιδιώτες απέκλεισαν την πασίγνωστη παραλία της Χίου «Μαύρα Βόλια» προκειμένου να τελέσουν γαμήλια δεξίωση!

Χίος: Aπέκλεισαν την παραλία Μαύρα Βόλια για να τελέσουν γαμήλια δεξίωση!

Στην επιβολή προστίμων κατά ιδιωτών που απέκλεισαν παράνομα την πρόσβαση λουομένων και επισκεπτών προς την παραλία Μαύρα Βόλια του Εμπορειού λόγω γάμου, προχώρησαν μετά την ανάρτηση δημοσιεύματος του politischios.gr Λιμεναρχείο Χίου και Αστυνομία.

Όπως διαπιστώθηκε χωρίς καμία άδεια και λειτουργώντας εντελώς καταχρηστικά, ιδιώτες απέκλεισαν αρχικά την πρόσβαση στο λιμάνι της περιοχής και στη συνέχεια προς την παραλία Μαύρα Βόλια, επικαλούμενοι εργασίες για την τέλεση γαμήλιου γλεντιού γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας.

Οι ιδιώτες, εκτός του ότι απαγόρευαν την είσοδο στο χωριό σε πολίτες, είχαν τοποθετήσει κορδέλες απαγόρευσης κυκλοφορίας, απαγορεύοντας την πρόσβαση λουομένων στην παραλία Μαύρα Βόλια αλλά και στον χώρο στάθμευσης της περιοχής, αναγκάζοντάς τους να απομακρυνθούν από την περιοχή μέσω της δεύτερης εξόδου του χωριού.

Μετά την ανάρτηση του δημοσιεύματος, Λιμεναρχείο και Αστυνομία, έφθασαν στο σημείο διαπιστώνοντας αφενός την ορθότητα του δημοσιεύματος, δηλαδή ότι ο δημόσιος δρόμος είχε κλείσει πέρα από κάθε λογική, αφετέρου άνοιξαν διάδρομο για να περνούν ανεμπόδιστα τα αυτοκίνητα.

Το Λιμεναρχείο μάλιστα κατέθεσε και μήνυση σε βάρος των ιδιωτών για σωρεία παραβάσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η μόνη άδεια που υπήρχε ήταν για παραχώρηση ενός μικρού τμήματος του χώρου από τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου, Αντώνη Κέφη (εφαρμόζοντας σχετική απόφαση της Λιμενικής Επιτροπής), η οποία όμως δεν δικαιολογούσε σε καμία περίπτωση τον αποκλεισμό ολόκληρης της περιοχής.

Πηγή: politischios.gr