Άγρια επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε πιτσαρία στη Μαγνησία

Την ώρα που πραγματοποιούσε έλεγχο σε πιτσαρία στη Μαγνησία, κλιμάκιο ελεγκτών της ΑΑΔΕ δέχθηκε άγρια επίθεση με καρέκλα. Ένας τραυματίας. 

Άγρια επίθεση σε ελεγκτές της ΑΑΔΕ σε πιτσαρία στη Μαγνησία

Άγρια επίθεση, δέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης 9 Αυγούστου 2019 κλιμάκιο ελεγκτών της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων σε έλεγχο που πραγματοποιούσε σε πιτσαρία στον Πλατανιά Μαγνησίας. Σύμφωνα με πηγές της ΑΑΔΕ, στο συγκεκριμένο κατάστημα διαπιστώθηκαν τρεις παραβάσεις

Την ώρα λοιπόν που ο ελεγκτής συνέτασσε το φύλλο ελέγχου, ο άνδρας της ιδιοκτήτριας του μαγαζιού, τον χτύπησε στο χέρι και προσπάθησε να επιτεθεί με μια καρέκλα στη γυναίκα ελεγκτή. Αυτή απέφυγε την επίθεση, αλλά ο άνδρας ελεγκτής τραυματίστηκε και βρίσκεται στο νοσοκομείο με κάταγμα στην ωλένη.

Ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο. Λίγο αργότερα η αστυνομία συνέλαβε την ιδιοκτήτρια, την οποία όμως, άφησε μετά από λίγο ελεύθερη καθώς είχε μόνο φραστική εμπλοκή στο συμβάν.

Ο διοικητής της ΑΑΔΕ Γιώργος Πιτσιλής επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, ο οποίος ανέφερε ότι θα επιληφθεί άμεσα για την ανεύρεση και σύλληψη του δράστη. Επίσης ο κ. Πιτσιλής ενημέρωσε και τον υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα, αφού επικοινώνησε και με τον άτυχο ελεγκτή για να ενημερωθεί για την πορεία της υγείας του.