Έτσι σκοτώθηκε η Νάταλι στην Ικαρία - Τι λέει ο ιατροδικαστής (vid)

Σύμφωνα με το πόρισμά του ιατροδικαστή Νίκου Καρακούκη, η 35χρονη αστροφυσικός έπεσε από μεγάλο ύψος και πέθανε ακαριαία.

Έτσι σκοτώθηκε η Νάταλι στην Ικαρία - Τι λέει ο ιατροδικαστής (vid)

Ο θάνατος της 35χρονης αστροφυσικού Νάταλι Κρίστοφερ οφείλεται τελικά σε πτώση από μεγάλο ύψος. Ο ιατροδικαστής Νίκος Καρακούκης αφού εξέτασε την σορό της άτυχης κοπέλας, αλλά και το γύρο χώρο, έβγαλε ως πόρισμα ότι, έπεσε από μεγάλο ύψος με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο.

Στο σημείο όπου βρέθηκε παραμένει η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ - Στην Ικαρία ο ιατροδικαστής (pics)

Ο ιατροδικαστής δήλωσε αρχικά:«Μετά την αυτοψία του χώρου όλη η κατάσταση συνάδει με πτώση, και πρόσθεσε ότι η σορός της Νάταλι Κρίστοφερ θα μεταφερθεί αύριο, Παρασκευή (9/8), στην Αθήνα για νεκροψία-νεκροτομή, ενώ Θα γίνουν κι εργαστηριακές εξετάσεις

«Δεν υπάρχουν δορυφορικές κηλίδες υπάρχει μία πρωτογενής κηλίδα κάτω από το κεφάλι του θύματος. Και τα άλλα στοιχεία που έχουμε συλλέξει συνάδουν ότι επήλθε ακαριαίος θάνατος από πτώση από μεγάλος ύψος».

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Χριστοδούλου, επικεφαλής διασωστών είπε ότι η σορός έχει ήδη ανασυρθεί και πλέον θα μεταφερθεί στην Αθήνα.«Ήταν η κακιά ώρα πιστεύω. Δεν ήταν δύσκολο να κατέβουμε να τη βρούμε. Ήταν σε λάθος σημείο. Δεν έπρεπε να είναι καν εκεί...»

Δείτε σε βίντεο το πόρισμα του ιατροδικαστή για την άτυχη Νάταλι Κρίστοφερ: