Tσιάρτας: "Άκου Βαλλιανάτο"

Ο Βασίλης Τσιάρτας επιτέθηκε στον Γρηγόρη Βαλλιανάτο με αφορμή τη δήλωση του για την πιθανότητα αναδοχής παιδιών και σε ομόφυλα ζευγάρια.

Tσιάρτας: "Άκου Βαλλιανάτο"

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Βασίλης Τσιάρτας, έχει χρησιμοποιήσει και στο παρελθόν το facebook για να τοποθετηθεί σε επίκαιρα κοινωνικά θέματα. Αυτή τη φορά επέλεξε να τοποθετηθεί δημόσια για την πιθανότητα το δικαίωμα αναδοχής και στα ομόφυλα ζευγάρια τα οποία έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης έπειτα από νομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή. Ο Τσιάρτας μάλιστα επιτέθηκε ευθέως στον Γρηγορή Βαλλιανάτο, ο οποίος καλωσόρισε την συγκεκριμένη πρόταση.

Αναλυτικά η ανάρτηση:

"Άκου Βαλλιανάτο για να ξεκαθαρίζουμε τα πράγματα. Κανένα νομοσχέδιο δε θα μας επιβάλει τις ανώμαλες και αρρωστημένες επιθυμίες σας. Φυσικά και σεις οι διαφορετικοί έχετε τα ίδια δικαιώματα όπως όλοι μας. Το να θέλετε όμως να μας επιβάλετε μη φυσιολογικά ήθη, ανωμαλίες και παραλογισμούς πάει πολύ. Το ότι βρήκατε μια κυβέρνηση που έχει τα ίδια μυαλά με σας δε σημαίνει ότι θα τα αποδεχθούμε όλα. Θέλετε να αλλοιώσετε την Ελλάδα αλλά δε θα τα καταφέρεται όσο θα προκαλείται και θα θέλετε να δημιουργήσετε αρρωστημένα πρότυπα. Φυσικά και τα παιδιά πρέπει όλα να έχουν στέγη, στοργή και αγάπη αλλά στα φυσιολογικά πλαίσια που όλοι γνωρίζουμε. Εδώ είναι ΕΛΛΑΔΑ. Δεν είναι ούτε Ολλανδία ούτε Γερμανία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα που τα αποδέχεται αυτά".