Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης παρουσίασε την ερωμένη του μπροστά στη σύζυγό του (vid)

Σε… Σουηδία μετατράπηκε η Ταϊλάνδη πριν από λίγες μέρες με την απόφαση του βασιλιά Μάχα να παρουσιάσει στον λαό του την επίσημη ερωμένη του.

Ο βασιλιάς της Ταϊλάνδης παρουσίασε την ερωμένη του μπροστά στη σύζυγό του (vid)

Συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, ο βασιλιάς Μάχα Βατζιραλόνγκρον με αφορμή τα 67α γενέθλιά του αποφάσισε να παρουσιάσει μπροστά σε εκατομμύρια κόσμο αλλά και μπροστά στην σύζυγό του, την επίσημη ερωμένη του. Έτσι απέδωσε στην 34χρονη Sineenat Wongvajirapakdi τον τίτλο της Chao Khun Pra που μεταφράζεται ως «βασιλική ευγενής σύζυγος».

Το βίντεο με το τελετουργικό

Ήδη έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο ένα βίντεο όπου η κατά 33 χρόνια νεώτερη ερωμένη του βασιλιά πέφτει στα πόδια του, ώστε να την χρίσει ερωμένη του, την στιγμή μάλιστα που η σύζυγός του παρακολουθεί σιωπηλή το τελετουργικό.

Η σκηνή αυτή ωστόσο δεν είναι πρωτότυπη, καθώς τον περασμένο Μάΐο είχε πέσει ξανά στα πόδια μία γυναίκα για χάρη του βασιλιά, μόνο που τότε ήταν η 41χρονη βασίλισσα Σουτίντα, την οποία είχε γνωρίσει στη διάρκεια μιας πτήσης, την εποχή που εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός στην Thai Airways.

Σημειώνεται πως η πρώτη φορά από την εγκαθίδρυση της συνταγματικής μοναρχίας στην Ταϊλάνδη το 1932, που ένας βασιλιάς αποτολμά κάτι τέτοιο.

(Η βασίλισσα της Ταϊλάνδης, Σουτίντα, πεσμένη στα πόδια του βασιλιά, δέχεται τα δώρα του)

Άλλωστε ο βασιλιάς έχει κάθε ελευθερία και από τον νόμο να κάνει ότι θέλει με την προσωπική του ζωή, καθώς όποιος τολμήσει να τον προσβάλει τιμωρείται με 15ετή κάθειρξη.

Sineenat: Ποια είναι η επίσημη ερωμένη του βασιλιά

Η Sineenat Wongvajirapakdi ήταν, όπως κι η γυναίκα του, μέλος της προσωπικής φρουράς του γνωστού και ως Rama X βασιλιά.

Πριν γνωρίσει τον βασιλιά, η 33χρονη είχε εργαστεί και ως νοσοκόμα σε στρατιωτικό νοσοκομείο. Παραμένει άγνωστο πως γνωρίστηκαν και πόσο καιρό γνωρίζονται, ωστόσο ο βασιλιάς φαίνεται πως της έχει ιδιαίτερη αδυναμία, καθώς της απένειμε κι άλλους τίτλους στην τελετή.

Οσο για τον βασιλιά Μάχα Βατζιραλόνγκορν, η περιουσία του υπολογίζεται στα 35 δισ. Ευρώ, ενώ έχει παντρευτεί τέσσερις φορές κι έχει αποκτήσει επτά παιδιά από τρεις συζύγους.

Πηγή: in