Νέο μακελειό: Δέκα οι νεκροί στο Οχάιο (vids)

Άγνωστος άνοιξε πυρ σε μπαρ - Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνεται πιθανότατα και ο δράστης. 

 

Νέο μακελειό: Δέκα οι νεκροί στο Οχάιο (vids)

Νέα τραγωδία -μετά από αυτή στο Ελ Πάσο του Τέξας- καθώς στο Ντέιτον του Οχάιο, άγνωστος άνοιξε πυρ σε μπαρ με πληροφορίες να κάνουν λόγο για έως και δέκα νεκρούς και πολλούς τραυματίες. Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ μεταξύ των νεκρών περιλαμβάνεται πιθανότατα και ο δράστης. Φέρεται να διέφυγε με σκούρο τζιπ ένα δεύτερο άτομο που ενεπλάκη στην επίθεση.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή Όρεγκον, το βράδυ του Σαββάτου (τοπική ώρα), όπως μετέδωσε το δίκτυο Dayton Daily News.

Η βρετανική εφημερίδα Independent αναφέρει ότι η αστυνομία στην πόλη Ντέιτον εξέδωσε προειδοποίηση για περιστατικό με πυροβολισμούς και προειδοποίησε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή Όρεγκον.

Το τοπικό δίκτυο WHIO-TV αναφέρει πολλοί άνθρωποι δέχθηκαν πυρά στο μπαρ Ned Peppers στην περιοχή της East 5th Street κι ότι στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα. Τοπικά νοσοκομεία ειδοποιήθηκαν ότι διακομίζονται εκεί αρκετοί τραυματίες.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι άκουσαν κάπου «40-50 πυροβολισμούς» έξω από μπαρ. «Υπάρχουν νεκροί στο δρόμο παντού... έγινε μακελειό εδώ πέρα», ανέφερε ένας άνδρας σε βίντεο που αναρτήθηκε στο Facebook. Ενώ ένας άλλος, ο Τζέιμς Γουίλιαμς, περιέγραψε το μακελειό, σημειώνοντας ότι ο δράστης ήταν οπλισμένος με τυφέκιο AR-15, φορούσε ακουστικά και ειδικό γιλέκο. Ο δράστης «άρχισε να φυτεύει σφαίρες παντού. Έξω στην αυλή όπου καθόμουν υπήρχαν τουλάχιστον οκτώ νεκροί, δεν ξέρω πόσους άλλους απομάκρυναν από άλλα σημεία. Είναι τρομερό, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», ανέφερε σε βίντεο στο Facebook, όπου διακρίνονταν αρκετά πτώματα καλυμμένα με λευκά σεντόνια.