Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι celebrities του Instagram για το 2019

Πόσο χρεώνουν για μια τους ανάρτηση;

Αυτοί είναι οι πιο πλούσιοι celebrities του Instagram για το 2019

Το «Hopper HQ» κυκλοφόρησε τη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους celebrities της social media πλατφόρμας, Instagram.

Η λίστα αυτή δημιουργήθηκε με κριτήριο, το πόσο χρεώνουν οι χρήστες την ιστοσελίδα, για μια τους ανάρτηση. Η μελέτη διεξήχθη έπειτα από ανάλυση των δεδομένων και από μέτρημα των followers του κάθε διάσημου.

Στην κορυφή βρέθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η Kylie Jenner, με συνολικά 140 εκατομμύρια followers και κέρδη 1,266 εκατομμυρίων δολαρίων ανά ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Two more days till my @kylieskin summer trio launches ?✨ 7/22

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kylie ✨ (@kyliejenner) στις

Στην δεύτερη θέση βρίσκεται η τραγουδίστρια Ariana Grande, με συνολικούς followers 159 εκατομμύρια χρήστες και 966 χιλιάδες δολάρια ανά ανάρτηση.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

i even wear @givenchyofficial in my videos ☺️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ariana Grande (@arianagrande) στις

Τρίτος έρχεται ο σταρ του ποδοσφαίρου Christiano Ronaldo, με κέρδη 975 χιλιάδων δολαρίων ανά post και συνολικούς followers 173 εκατομμύρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Inspired by my friends in China. This one is for the commanders of the pitch. #Shuai Available today on Nike.com/football

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cristiano Ronaldo (@cristiano) στις

Έπειτα ακολουθεί η Kim Kardashian με 143 εκατομμύρια άτομα να την ακολουθούν και να χρεώνει κάθε ανάρτησή της, με 910 χιλιάδες δολάρια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kim Kardashian West (@kimkardashian) στις

Την τελική πεντάδα συμπληρώνει η τραγουδίστρια και ηθοποιός Selene Gomez, με 886 χιλιάδες ανά post και 153 εκατομμύρια followers.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Me, Italy -trying desperately to look like a Fellini film

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Selena Gomez (@selenagomez) στις

Συνεχίζοντας στην τελική 10αδα βρίσκονται οι Dwayne Johnson με 148 εκατομμύρια followers και χρέωση ανά ποστ 882 χιλιάδες, Beyonce με 129 εκατομμύρια λογαριασμούς να την ακολουθούν και τα κέρδη της σε κάθε ανάρτηση να φτάνουν τις 785 χιλιάδες, Taylor Swift με 119 εκατομμύρια followers και χρέωση 748 χιλιάδες δολάρια, Neymar da Silva Santos Junior με κέρδη 722 χιλιάδων ανά post και 122 εκατομμύρια followers και τέλος Justin Bieber με 115 άτομα να τον ακολουθούν και εκείνος να χρεώνει για κάθε του φωτογραφία 722 χιλιάδες δολάρια.

Παράλληλα, στη λίστα βρίσκονται και γνωστά ονόματα του αθλητισμού όπως ο Messi με χρέωση ανά post 648 χιλιάδες δολάρια, ο David Beckham με 357 χιλιάδες, ο LeBron James με 272 χιλιάδες, ο Ronaldinho με 256 χιλιάδες, ο Gareth Bale με 218 χιλιάδες δολάρια, ο Ibrahimovic με 200 χιλιάδες, ο Luis Suarez με 184 χιλιάδες, Conor Mcgregor με 169 χιλιάδες δολάρια, ο Mohamed Salah με 165 χιλιάδες. Στη λίστα βρίσκονται και γνωστές γυναίκες αθλήτριες όπως η Ronda Rousey με 67.000 δολάρια ανά post, η Serena Williams με 60.000 χρέωση κλπ.

Δείτε και τους 100 εδώ: https://www.hopperhq.com/blog/instagram-rich-list/