Ο πρώτος «Αυτόματος Πωλητής Μπύρας» υπάρχει στο Θησείο!

Καλοκαίρι = παγωμένη μπύρα, όλοι το ξέρουν αυτό. Γιατί; Γιατί έτσι μας αρέσει!

Ο πρώτος «Αυτόματος Πωλητής Μπύρας» υπάρχει στο Θησείο!

Οι Έλληνες κάθε καλοκαίρι αναζητούμε 2 πράγματα: άραγμα και μπάνιο στην παραλία και μια παγωμένη μπύρα στα σοκάκια ενός νησιού ή στο μπαλκόνι μας.

Αυτό είναι το καλοκαίρι μας, αυτό έχουμε μάθει χρόνια τώρα.

Όπως επίσης τόσα χρόνια ξέρουμε πως οι βόλτες στο κέντρο της Αθήνας τέτοια εποχή δεν παλεύονται με τίποτα, αφού ο τόπος βράζει! Ωστόσο, οι προσευχές μας εισακούστηκαν και δόθηκε λύση και σε αυτό.

Θες να το παίξεις τουρίστας στην πόλη σου και κατεβαίνεις βόλτα Ακρόπολη, Μοναστηρακι, Θησείο; Έχει απίστευτη ζέστη και βρίζεις από μέσα σου που συμφώνησες να πας; Θες κάτι να σε δροσίσει; Θεωρείς ότι ένα μπουκαλάκι νερό δεν θα κάνει δουλειά;

Τώρα υπάρχει ο πρώτος αυτόματος πωλητής μπύρας στο κέντρο της Αθήνας, για να δροσίζει τις μέρες και τις νύχτες σου.

Στον πεζόδρομο της οδού Αποστόλου Παύλου 47, μπορείς να έχεις μια «beer on the go» χωρίς να την αγοράσεις από κάποιο περίπτερο ή να κάτσεις σε κάποιο μαγαζί. Μια μεγάλη καινοτομία έχει έρθει στη χώρα μας, μετά τον αυτόματο πωλητή τροφίμων και νερού, τον αυτόματο πωλητή γάλακτος, ο αυτόματος πωλητής βαρελίσιας μπύρας!

Όλοι μπορούν να έχουν πρόσβαση και να απολαύσουν τη βόλτα τους, έχοντας στο χέρι ένα ποτήρι παγωμένης, καλής, βαρελίσιας μπύρας.

Επόμενο βήμα, να στηθεί σε περισσότερα μέρη και ίσως - ιδέα πετάμε - να έχει δώρο κανένα μεζεδάκι on the go;