Ζαχαριάς: Τι αυτοκίνητο οδηγούσε, τι ερευνά η τροχαία

Φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ επιχειρούσε προσπέραση

Ζαχαριάς: Τι αυτοκίνητο οδηγούσε, τι ερευνά η τροχαία

Ο Αέξανδρος Ζαχαριάς, έχασε χθες τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο. Ο 23χρονος Αλέξανδρος σκοτώθηκε στις 18:30 χθες το απόγευμα στον Αγιο Στέφανο. Συγκεκριμένα στη λεωφόρο Τραπεζούντος στον αριθμό 88, στο ρεύμα από την Άνοιξη προς τις Αφίδνες.

Ζαχαρίας: «Πήγαινε να λύσει μια παρεξήγηση» - Η ανάρτηση δημοσιογράφου

Η τροχαία αναζητά στοιχεία για τις συνθήκες υπό τις οποίες σκοτώθηκε ο γιος του ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών «Ζαχαριάς». Ο 23χρονος Αλέξανδρος, οδηγούσε ένα Volkswagen Golf GTI. Το πρώτο που προσπαθεί να διαπιστώσει η τροχαία είναι η ταχύτητα με την οποία οδηγούσε την ώρα του τροχαίου. Επίσης αν φορούσε ζώνη ενώ αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Ζαχαριάς είχε γλυτώσει τον θάνατο το 2014 σε τροχαίο με τη Ferrari του πατέρα του

Ο 23χρονος φέρεται να έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου, ενώ επιχειρούσε προσπέραση. Επίσης ερευνάται η αντίδραση της οδηγού του προπορευόμενο οχήματος καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι επιχείρησε να στρίψει όταν γινόταν η προσπέραση. Το αυτοκίνητο του Αλέξανδρου Ζαχαριά καρφώθηκε σε δέντρο. Ο νεαρός μεταφέρθηκε από το ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δυστύχημα έγινε σε ευθεία της Λεωφόρου. Στο σημείο έχουν σημειωθεί πολλά ατυχήματα και δυστυχήματα, καθώς οι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα.