Έξι πνιγμένοι κολυμβητές μέσα σε μια μέρα!

Συνολικά έξι άνθρωποι έχασαν την Κυριακή (21/7), τη ζωή τους στη θάλασσα σε Βόλο, Πρέβεζα , Ίσθμια, Βουλιαγμένη και Καβάλα.

Έξι πνιγμένοι κολυμβητές μέσα σε μια μέρα!

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, πρόκειται για τέσσερις άνδρες και δυο γυναίκες, όλοι τους άνω των 60 ετών.

Συγκεκριμένα:

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΠΛΑΚΕΣ" ν. Μαγνησίας, 61χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Λάρισας για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΑΛΜΥΡΗΣ" ν. Κορινθίας, 75χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Από το Β' Λιμενικό Τμήμα Ισθμίας του Λιμεναρχείου Κορίνθου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Ναυπλίου - Καλαμάτας.

Χωρίς τις αισθήσεις της ανασύρθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή "ΜΠΟΥΚΑ" Αμφιλοχίας, 79χρονη ημεδαπή. Η ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Προανάκριση διενεργείται από το Α' Λιμενικό Τμήμα Αμφιλοχίας του Λιμεναρχείου Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ρίου για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή ''ΚΑΝΑΛΙ'' Πρέβεζας, 75χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Πρέβεζας.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή Βουλιαγμένης, 75χρονος ημεδαπός. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από το Β' Λιμενικό Τμήμα Βουλιαγμένης του Λιμεναρχείου Σαρωνικού, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής.

Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε, μεσημβρινές ώρες σήμερα, από τη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ''ΠΕΡΙΓΙΑΛΙ'' Καβάλας, 79χρονος. Ο ανωτέρω διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας - νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θράκης. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας.