Influencers θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους προκείμενου να πάρουν μερικά like στο Instagram

Μετά τις επισκέψεις και τις φωτογραφίες στην περιοχή του Τσερνόμπιλ, έρχονται οι βουτιές στα τοξικά νερά της λίμνης Μόντε Νέμε!

Influencers θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους προκείμενου να πάρουν μερικά like στο Instagram

Η αλήθεια είναι πως οι νέες γενιές ζούμε για την προβολή μας στα social media. Έχουμε κάνει πολλές τρέλες για να εντυπωσιάσουμε τους followers μας και να πάρουμε μερικά like παραπάνω.

Ωστόσο κάποια πράγματα έχουν και τα όρια τους! Δεν είναι «παιχνίδι» και «μαγκιά» πια, όταν βάζει σε κίνδυνο τη ζωή σου!

Καλοκαίρι είναι, τι πιο ειδυλλιακό από μια φωτογραφία με μαγιό και βουτιές σε μια λίμνη με τιρκουάζ νερά σωστά; ΛΑΘΟΣ.

Η λίμνη Μόντε Νέμε, στη περιοχή Γαλικία, στην Ισπανία έχει κερδίσει τα φώτα της δημοσιότητας για όλους τους λάθους λόγους. Παρόλο που η λίμνη αυτή, έχει δημιουργηθεί πάνω από ένα παλιό ορυχείο βολφραµίου. Το στοιχείο αυτό χρησιμοποιούταν παλιά για την κατασκευή λαμπτήρων και πλέον για την κατασκευή σφαιρών, αρμάτων μάχης κλπ. Το ορυχείο αυτό δεν λειτουργεί πια (το τέλος της εξόρυξης δόθηκε το 1980) ωστόσο ακόμα υπάρχουν οι «παρενέργειες» του.

Η λίμνη αυτή είναι γνωστή ως «Τσερνόµπιλ της Γαλικίας», μιας και τα νερά της είναι άκρως τοξικά και επικίνδυνα, κάτι που οι Instagrammers αψηφούν τελείως και θέτουν σε κίνδυνο τη ζωή τους προκειμένου να κοσμήσουν το προφίλ τους με μια φωτογραφία που πηγάζει από το μαγευτικό τοπίο.

Μια τρέλα που έχει οδηγήσει ήδη 3 ανθρώπους στο νοσοκομείο άλλους με σοβαρά προβλήματα στο δέρμα και το πεπτικό τους σύστημα και άλλοι με εμετούς και απλά εξανθήματα τα οποία ήταν αρκετά επίπονα!

Δεν πειράζει που μπορεί να βλάψεις τη σωματική σου ακεραιότητα, αφού η φωτογραφία άξιζε.

Αυτό λέει μια από όσους βούτηξαν στη λίμνη και οδηγήθηκαν τελικά στο νοσοκομείο «είναι κάπως άσχηµο το εξάνθηµα, αλλά η φωτογραφία άξιζε»: