Μαρτυρία για τον δολοφόνο της βιολόγου: «Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του. Έκανε μπάνιο με άρβυλα...»

Γείτονας αναφέρει ότι τον έσωσε τυχαία ένας θείος του.

Μαρτυρία για τον δολοφόνο της βιολόγου: «Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του. Έκανε μπάνιο με άρβυλα...»

Για έναν άνθρωπο του οποίου το μυαλό δεν δούλευε σωστά μιλά γείοτνας του 27χρονου που δολοφόνησε την Ανερικανίδα βιολόγο στην Κρήτη.

«Δεν δούλευε σωστά το μυαλό του» αναφέρει γείτονας του 27χρονου και προσθέτει: «Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά».

Συγγενείς του επισημαίνει: «Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος».

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ένα από τα δύο άτομα που εντόπισαν το πτώμα της 60χρονης γυναίκας περιέγραψε: «Στην αρχή λέγαμε ότι είναι κούκλα. Μετά πλησίασα και είδα τα παπούτσια και είπα αποκλείεται αυτό να είναι κούκλα. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας ότι πρόκειται για πτώμα», σημειώνοντας παράλληλα ότι ήταν η έντονη μυρωδιά που τους έκανε να αναζητήσουν από που προέρχεται.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος ο δράστης φέρεται να έχει πει: «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω».