Πέθανε στον ύπνο του ο ηθοποιός Karl Shields

Η είδηση του θανάτου του, ήρθε να επιβεβαιώσει τις ανησυχίες των συναδέλφων του, που τον είχαν "πιάσει" επανειλημμένα να τον παίρνει ο ύπνος μεταξύ των γυρισμάτων.

Πέθανε στον ύπνο του ο ηθοποιός Karl Shields

Την Κυριακή που μας πέρασε, ο Karl Shields απεβίωσε σε ηλικία μόλις 47 ετών. Την στενάχωρη είδηση, επιβεβαίωσε η ατζέντης του, Lisa Richards.

Κατά την ανακοίνωση η έκπληκτη γυναίκα δήλωσε:

«Ο Karl ήταν ένας μοναδικά ταλαντούχος άνθρωπος, έντονος, αλαζονικός, αστείος, απότομος, ξεκάθαρος και έντονα ισχυρός ως ηθοποιός, σκηνοθέτης και καλλιτεχνικός διευθυντής του θεάτρου. Ταυτόχρονα, υπήρξε υποστηρικτής και μέντορας για νέους συγγραφείς, ηθοποιούς και διευθυντές .... Οι καρδιές μας είναι ραγισμένες. Σήμερα οι σκέψεις μας είναι με τους συνεργάτες και την οικογένειά του, τα παιδιά του και τη μητέρα τους Dearbhla και τους πολλούς στενούς φίλους του.»

Ο ηθοποιός ήταν διάσημος για τους ρόλους του στην ταινία «Batman Begins», στο «Fair City» ως Robbie Quinn, σε επεισόδιο της σειράς «Peaky Blinders» όπου υποδύθηκε τον Ryan αλλά και ως Declan στη δραματική σειρά «Into The Badlands» κλπ.