Ο Αυγενάκης πήρε το «όπλο» του

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης έδωσε το παρών στους αγώνες του Τμήματος Σκοποβολής του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου. 

Ο Αυγενάκης πήρε το «όπλο» του

Στους αγώνες του Τμήματος Σκοποβολής του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου, σήμερα, στο Ηράκλειο, παρευρέθηκε ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

Στο πλαίσιο χαιρετισμού, κηρύσσοντας την έναρξη των αγώνων, ο Υφυπουργός δήλωσε τα εξής: «Με ιδιαίτερη χαρά βρίσκομαι σήμερα στη διοργάνωση των Αγώνων Σκοποβολής, του Παγκρήτιου Αθλητικού Συλλόγου, καθώς είμαι και ο ίδιος μέλος και αθλητής του Συλλόγου εδώ και πολλά χρόνια. Επέλεξα, η πρώτη εκδήλωση στην οποία θα παραστώ, ως Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, να είναι στο Ηράκλειο, τιμώντας την εμπιστοσύνη και την αγάπη των συμπατριωτών μου.

Η σκοποβολή, είναι ένα άθλημα αναγνωρισμένο από τον 19ο αιώνα, ένα επίσημο ολυμπιακό αγώνισμα, από τους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες. Ένα άθλημα που μετρά φανατικούς φίλους και δεκάδες αθλητικούς ομίλους ανά την ελληνική επικράτεια. Κερδίζει αργά, αλλά σταθερά, έδαφος στον αθλητισμό της χώρας και μας έχει χαρίσει παγκόσμιες διακρίσεις, κάνοντάς μας υπερήφανους.

Η σκοποβολή, όμως, είναι, πάνω απ’ όλα, ένα άθλημα με μέλλον! Εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία στις αθλήτριες και τους αθλητές, που συμμετέχουν και τους εγγυώμαι ότι η κυβέρνηση βρίσκεται στο πλευρό τους, στηρίζοντας το υπέροχο αυτό άθλημα».