Ο Russell Crowe αποχώρησε άρον άρον από συνέντευξη έπειτα από σχόλιο του παρουσιαστή

Το άσχημο σχόλιο του παρουσιαστή για τη νέα σειρά του ηθοποιού που τον εκνεύρισε και τον οδήγησε να λήξει την συνέντευξη πριν καν ξεκινήσει.

Ο Russell Crowe αποχώρησε άρον άρον από συνέντευξη έπειτα από σχόλιο του παρουσιαστή

Ο διάσημος ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην νέα σειρά του αμερικανικού δικτύου «Showtime», «The Loudest Voice» για την ζωή του ιδρυτή και διευθύνοντα σύμβουλο του αμερικανικού δικτύου ειδήσεων «Fox News», Roger Ailes.

Για την προώθηση της σειράς είχε κανονιστεί μια συνέντευξη στην εκπομπή «Build» με οικοδεσπότη τον Ricky Camilleri. Μαζί με τον Russell Crowe θα ήταν και οι συμπρωταγωνιστές τους Seth Macfarlane, Naomi Watts, Sienna Miller και Annabelle Wallis.

Πριν καν όμως ξεκινήσει η συνέντευξη, ένα σχόλιο στον πρόλογο που έκανε ο παρουσιαστής ήταν αρκετό για να φέρει στα όρια του τον ηθοποιό και να φύγει από το πάνελ.

Ο πρόλογος του Camilleri έλεγε: «Το 1996 ένα δηλητήριο απελευθερώθηκε στην χώρα αυτή, το Fox News. Ο δημιουργός και ο διευθύνων σύμβουλός του, Roger Ailes, προσέφυγε σε κάλυψη θεμάτων, εξωφρενικές δεξιόστροφες απόψεις προσκεκλημένων, ξενοφοβία και είχε μια ακλόνητη πεποίθηση να καθοδηγήσει τη συγκεκριμένη εταιρεία ώστε να γίνει η πιο επιτυχημένη στη χώρα. Έχει επίσης εκφοβίσει πολιτικούς, δημοσιογράφους, εργαζόμενους και γυναίκες. Λοιπόν όχι μόνο εκφόβιζε τις γυναίκες, τις εκμεταλλεύτηκε, επιτέθηκε, χτύπησε, εκβίασε και μερικοί θα έλεγαν ότι βίασε. Ο Άιλις ήταν άρρωστος και η νέα σειρά του Showtime “The Loudest Voice” δεν κρατάει απόσταση από αυτό».

Μόλις άκουσε αυτά τα λόγια ο Crowe, αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος, αφήνοντας τους υπόλοιπους να απαντήσουν στις ερωτήσεις. Κάποιοι είπαν πως άρχιζε να φωνάζει στους ανθρώπους της παραγωγής. Μια φήμη που διέψευσε ο εκπρόσωπος τύπου του, υποστηρίζοντας πως ο καλλιτέχνης δεν προκάλεσε καμία φασαρία απλά αποφάσισε έχοντας ακούσει το σχόλιο του παρουσιαστή να μην συμμετέχει στην συνέντευξη. Μάλιστα, δήλωσε πως δέχτηκε αργότερα την συγγνώμη των συντελεστών της εκπομπής «Build».

Οι ίδιοι οι συντελεστές της εκπομπής από την μεριά τους, αναφέρουν πως η συνεργασία τους με τον Russell Crowe ήταν καλή και πως δεν ξέσπασε κάποια κρίση στο στούντιο: «Δεν υπήρξε καμία εχθρότητα. Απλά επέλεξε να μην ανέβει στη σκηνή φοβούμενος ότι υπήρξε μια προκατάληψη. Αυτό συνέβη πραγματικά».