Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού: Η υποψηφιότητα Κυρανάκη και ένα παλιό σενάριο

Ο άνθρωπος που λατρεύει τη Μπαρτσελόνα και λέει: «έγινα ΑΕΚ όταν είδα το Ντέμη να ανεβαίνει στα κάγκελα της σκεπαστής» και η πιθανή... κατάργηση

Ο νέος Υφυπουργός Αθλητισμού: Η υποψηφιότητα Κυρανάκη και ένα παλιό σενάριο

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα για το νέο υπουργικό συμβούλιο αλλά αυτό που απουσιάζει από όλα είναι το όνομα του νέου Υφυπουργού Αθλητισμού. Παρά το γεγονός αυτό, συζητήσεις για το συγκεκριμένο θέμα έγιναν χθες το βράδυ και υπάρχει συγκεκριμένο όνομα βουλευτή χωρίς όμως μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες να έχει... κλειδώσει.

Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο Κυρανάκη, ο οποίος εξελέγη στον Β3' Νότιο Τομέα της Αθήνας και μάλιστα ήταν δεύτερος σε σταυρούς πίσω από τον Νίκο Δένδια. Χθες, ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε σε τηλεοπτική συνέντευξή του πως πιθανόν να είναι υφυπουργός ο νέος βουλευτής Κωνσταντίνος Κυρανάκης, χωρίς να προσδιορίσει το Υπουργείο.

Δείτε LIVE τα αποτελέσματα των εκλογών και τους σταυρούς των υποψηφίων από το Υπουργείο Εσωτερικών

Στο βιογραφικό που φιλοξενεί στην επίσημη ιστοσελίδα του αναφέρει: «Έχω 2 μεγάλες αγάπες. Τη μπάλα και τη μουσική. Έγινα ΑΕΚ όταν είδα το Ντέμη να ανεβαίνει στα κάγκελα της σκεπαστής. Είμαι οπαδός της Barcelona γιατί είναι πολλά παραπάνω από μια ποδοσφαιρική ομάδα.

Παλιότερα που είχα περισσότερο ελεύθερο χρόνο, κάναμε – μαζί με έναν καλό φίλο – μια μουσική εκπομπή σε ένα web radio, από την οποία έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις».

Εδώ και αρκετό καιρό κυκλοφορεί και ένα άλλο σενάριο που ουδείς μπορεί να αποκλείσει αλλά δεν δείχνει τη συγκεκριμένη στιγμή το πιθανότερο. Να καταργηθεί το Υφυπουργείο και οι αρμοδιότητες του Υπουργού να περάσουν στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού. Όλα πιθανά είναι αλλά πιθανότερο μοιάζει να υπάρξει νέος Υφυπουργός.