Θέμης Αδαμαντίδης: Ποιοι και γιατί τον έδειραν - Η υπόθεση που τον ταλαιπωρεί μήνες

Το υποτιθέμενο συμβόλαιο για καλοκαιρινές συναυλίες που δεν έγιναν ποτέ.

Θέμης Αδαμαντίδης: Ποιοι και γιατί τον έδειραν - Η υπόθεση που τον ταλαιπωρεί μήνες

Κάθε άλλο παρά άγνωστη για τον Θέμη Αδαμαντίδη φαίνεται πως είναι η υπόθεση για την οποίο έπεσε θύμα ξυλοδαρμού το απόγευμα της Πέμπτης (4/7/2019) στην Καλλιθέα. Δέχθηκε επίθεση από δύο άτομα. Πρόκειται μάλλον για μια περιπέτεια που τον ταλαιπωρεί εδώ και μήνες.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του τραγουδιστή, τον ποινικολόγο Αλέξη Κούγια, ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει υποβάλει μήνυση εναντίον αγνώστων. Επιχειρηματίας της νύχτας εδώ και καιρό του ζητά χρήματα για υποτιθέμενο συμβόλαιο που έχει υπογράψει μαζί του για καλοκαιρινές συναυλίες. Συναυλίες που δεν έγιναν ποτέ.

Ξυλοκόπησαν τον Θέμη Αδαμαντίδη!

Ο γνωστός ποινικολόγος συμπληρώνει πως, η υπόθεση αυτή έχει ταλαιπωρήσει τον πελάτη του εδώ και μήνες. Όπως είπε μάλιστα, ο ίδιος επικοινώνησε με τον επιχειρηματία, ζητώντας να του προσκομίσει -αν θέλει- το συμβόλαιο που έλεγε ότι υπέγραψε μαζί του ο πελάτης του. «Του το ζήτησα ώστε να το μελετήσω και να συμβουλέψω αναλόγως τον Αδαμαντίδη, αλλά δεν μου το έστειλε ποτέ» δήλωσε στο «protothema.gr» ο κ. Κούγιας, συμπληρώνοντας: «Ο Θέμης μου είπε ότι ποτέ δεν είχε υπογράψει κανένα συμβόλαιο για συναυλίες το καλοκαίρι και ότι ποτέ δεν πήρε χρήματα».