Ηλικιωμένη ζήτησε να την συλλάβουν για να ζήσει την εμπειρία και οι Aρχές το έκαναν! (pic)

Είναι ή δεν είναι η πιο cool γιαγιά ever; 

Ηλικιωμένη ζήτησε να την συλλάβουν για να ζήσει την εμπειρία και οι Aρχές το έκαναν! (pic)

Φαίνεται πως η 92χρονη κυρία από το Μάντσεστερ δεν είχε μπει ποτέ στην λίστα του Άγιου Βασίλη ως «άτακτο» παιδί. Ήθελε λοιπόν να ζήσει αυτήν την εμπειρία.

Συγκεκριμένα, η Τζόσι Μπέρντς, ζήτησε από τις Βρετανικές Αρχές να της περάσουν χειροπέδες και να την πάνε στο τμήμα, καθώς σύμφωνα με τα λεγόμενά της «βαρέθηκε να είναι καλή σε όλη της τη ζωή».

Σε τέτοιες ηλικίες -αλλά και γενικά- δεν είναι καλό να αρνείσαι την επιθυμία του άλλου, οπότε δύο συνταξιοδοτημένοι αστυνομικοί έγιναν οι «ήρωες» της. Οι δύο άνδρες σε συνεργασία με μια στενή φίλη της ηλικιωμένης, της πέρασαν χειροπέδες, την έβαλαν στο πίσω μέρος του περιπολικού και την οδήγησαν στο κρατητήριο. Η ίδια ήθελε να μπει κανονικά σε κάποιο κελί της φυλακής αλλά φυσικά αυτό ήταν αδύνατο.

Η εγγονή της δεν μπόρεσε να αφήσει ασχολίαστο αυτό το γεγονός και μέσα από τον λογαριασμό της στο Twitter σχολίασε:

«Οι αστυνομικοί της πρόσφεραν τσάι και κέικ και ήταν ευγενικοί μαζί της. Αφότου επέστρεψε σπίτι της, η γιαγιά μιλούσε όλη την ημέρα για την εμπειρία της, την οποία φαίνεται να απόλαυσε πολύ»

Στη συνέχεια, η αστυνομία του Μάντσεστερ απάντησε στο tweet της εγγονής λέγοντας ότι είναι περήφανοι που μπόρεσαν να βοηθήσουν την ηλικιωμένη να ζήσει αυτό που επιθυμούσε:

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η γιαγιά αυτή είναι πολύ θαρραλέα και αποτελεί έμπνευση για όλους μας. Όχι να μπούμε φυλακή αλλά να κυνηγάμε τα όνειρά μας!