Πτολεμαΐδα-τροχαίο: Αθλητές ποδηλασίας οι δύο νεκροί

Οι δύο νεκροί στο τροχαίο της Πτολεμαΐδας φέρεται να ήταν αθλητές ποδηλασίας.

Πτολεμαΐδα-τροχαίο: Αθλητές ποδηλασίας οι δύο νεκροί

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας ο ένας από τους τέσσερις τραυματίες του τροχαίου δυστυχήματος που σημειώθηκε στο 1ο χιλιόμετρο της οδού Πτολεμαϊδας – Άρδασσας.

Ένας ακόμη τραυματίας υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση ενώ οι άλλοι δύο ποδηλάτες φέρουν μόνο θλαστικά τραύματα. Ο ένας από τους νεκρούς ήταν ηλικίας 25 ετών και καταγόταν από το χωριό Πλατανόρεμα Σερβίων, ενώ ήταν αθλητής ποδηλασίας. Αθλητής ποδηλασίας φέρεται να είναι και ο δεύτερος νεκρός, ο οποίος καταγόταν από την Έδεσσα.

Το δυστύχημα σημειώθηκε μετά από στροφή, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες. Η οδηγός του οχήματος κατευθυνόταν προς την Έδεσσα, ενώ οι ποδηλάτες κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Άμεσα έφτασαν στο σημείο δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κοζάνη και ένα από την Πτολεμαΐδα, τα οποία μετέφεραν νεκρούς και τραυματίες στο νοσοκομείο.

Να σημειωθεί ότι τη στιγμή του τροχαίου δυστυχήματος στην Κοζάνη βρισκόταν για σύσκεψη ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ, Παναγιώτης Τζανετής. Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης σήμανε συναγερμός...