Βιασμός ταξιτζή: Καταπέλτης το βούλευμα σε βάρος του ηθοποιού

Καταπέλτης είναι το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου για τον ηθοποιό που κατηγορείται ότι βίασε ένα ταξιτζή.

Βιασμός ταξιτζή: Καταπέλτης το βούλευμα σε βάρος του ηθοποιού

Οι δικαστές έκριναν ότι η τοξικολογική εξέταση έγινε µε λήψη ούρων και όχι αίματος, που θα μπορούσε να έχει ασφαλή αποτελέσματα, ενώ σχετικά µε τη µη εύρεση γενετικού υλικού του ηθοποιού, οι δικαστές σχολιάζουν ότι αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι υπήρξε διείσδυση.

Όπως αναφέρει το Έθνος οι ισχυρισμοί του ηθοποιού είχαν βασιστεί στα αποτελέσματα της τοξικολογικής εξέτασης, η οποία ήταν αρνητική ως προς την εύρεση τοξικολογικών ουσιών σε βιολογικό υλικό του οδηγού, αλλά και στην ανάλυση DNA, η οποία δείχνει πως δεν ανιχνεύθηκε σπερματικό υγρό του ηθοποιού πάνω στον οδηγό ταξί.

Οι δικαστές αναφέρουν στο βούλευμα τους ότι προκύπτουν σοβαρές ενδείξεις ότι τέλεσε τις αποδιδόμενες σε αυτόν πράξεις, ενώ η μεθοδικότηταα µε την οποία έδρασε για να παραπείσει τον παθόντα και οι συνεχείς αναζητήσεις σε οδηγούς ταξί οδηγούν στο συμπέρασμα πως «αν αφεθεί ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να διαπράξει και άλλες αξιόποινες πράξεις».

Έτσι ο ηθοποιός θα καθίσει στο εδώλιο του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας με την κατηγορία του βιασμού του οδηγού ταξί, τον περασμένο Νοέμβριο.