Αγωνία για τον Διαμαντή Πατέρα: «Γέμισε η είσοδος του Ευαγγελισμού με λιμουζίνες»

Σε ποια σημεία έχει τραυματιστεί και τι λέει ο καρδιολόγος Ηλίας Σώρας.

Αγωνία για τον Διαμαντή Πατέρα: «Γέμισε η είσοδος του Ευαγγελισμού με λιμουζίνες»

Στην Εντατική Μονάδα Θεραπείας του «Ευαγγελισμού» παραμένει διασωληνωμένος ο Διαμαντής Πατέρας, γιος του εφοπλιστή και πρώην προέδρου του Παναθηναϊκού Νίκου Πατέρα.

Τροχαίο στην Παραλιακή: Τραυματίες ο γιος του Νίκου Πατέρα και ο εγγονός του Εβερτ

Σύμφωνα με πληροφορίες, 19χρονος που ενεπλάκη χθες τα ξημερώματα σε τροχαίο, έχει υποστεί οίδημα στον εγκέφαλο, κάκωση στο ημιθωράκιο και κατάγματα πλευρών καθώς και σοβαρό τραυματισμό στο κάτω άκρο.

Σε κρίσιμη κατάσταση ο γιος του Νίκου Πατέρα - Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ

Ο καρδιολόγος και πρόεδρος του Σωματείου των εργαζομένων του «Ευαγγελισμού», Ηλίας Σώρας, μίλησε στην ιστοσελίδα Health Reportaz: «Είναι τραγικό να βλέπεις νέους ανθρώπους να τραυματίζονται βαριά και να βρίσκονται διασωληνωμένοι και σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο. Οι νευροχειρουργικές κακώσεις σε τέτοια περιστατικά είναι οι πιο σημαντικές ενώ θα υπάρχουν και πολλαπλά κατάγματα στο σώμα. Είναι αδύνατον να πλησιάσουμε, γινόταν χαμός από τον κόσμο, είχαν μαζευτεί οι φίλοι του νεαρού, η οικογένεια, συγγενείς, γέμισε στην κυριολεξία η είσοδος του Ευαγγελισμού με λιμουζίνες. Γινόταν και γίνεται το αδιαχώρητο. Εύλογα όταν ένας ασθενής είναι διασωληνωμένος αυτό σημαίνει ότι η κατάσταση του είναι βαριά. Κι είναι ακόμα πιο δυσάρεστο για τους γιατρούς να έχουν να αντιμετωπίσουν σοβαρότατα ατυχήματα σε νέους».