Άγριο μπουρίνι στην Αττική -Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς (vid)

Αγρίεψε ο καιρός και εδώ και λίγη ώρα κακοκαιρία πλήττει την Αττική με ισχυρές καταιγίδες και κεραυνούς. 

Άγριο μπουρίνι στην Αττική -Ισχυρή καταιγίδα με κεραυνούς (vid)

Η έντονη βροχόπτωση μετά τα Μεσόγεια και τα προβλήματα που δημιούργησε στο Ελ. Βενιζέλος, «χτύπησε» τα βόρεια προάστια. Πολλοί δρόμοι έχουν πλημμυρίσει και ο κόσμος τρέχει να προστατευθεί.

Στο κέντρο της πρωτεύουσας έχει επίσης αρχίσει να βρέχει και να πέφτουν αλλεπάλληλοι κεραυνοί. Μάλιστα, κάποια στιγμή οι ουρανοί άνοιξαν και έριχνε μέχρι και χαλάζι. Περίπου μισή ώρα μετά η καταιγίδα κόπασε.

Την ξαφνική αλλαγή του καιρού έπιασε απροετοίμαστους όσους περπατούσαν στους δρόμους. Πολίτες που βρίσκονται σε στάση λεωφορείου στο Μαρούσι, προτίμησαν να ανέβουν στο παγκάκι από το να βραχούν.

Χάος στους δρόμους λόγω της ξαφνικής επιδείνωσης του καιρού

Κομφούζιο επικρατεί σε πολλές περιοχές της Αττικής λόγω της επιδείνωσης του καιρού και την ξαφνική βροχή. Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στο Δαχτυλίδι της Κηφισίας και την Αμαρουσίου Χαλανδρίου, λόγω της συσσώρευσης υδάτων, ενώ μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη Λεωφόρο Μεσογείων, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, στη Λεωφόρο Ποσειδώνος, στο ύψος του Παλαιού Φαλήρου. Κίνηση έχει και στην Κατεχάκη και τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.

Πηγή: iefimerida