Χούλιγκανς μπούκαραν σε καφετέρια στην Πάτρα και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά (vid)

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών για την επίθεση χούλιγκανς που έγινε αργά το βράδυ της Κυριακής (9/6) σε καφετέρια της Πάτρας. 

Χούλιγκανς μπούκαραν σε καφετέρια στην Πάτρα και τα έκαναν γυαλιά-καρφιά (vid)

Για την επίθεση συνελήφθησαν ένας 19χρονος και ένας 24χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, απρόκλητη σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί τρεις ακόμη οπαδοί, οι οποίοι αναζητούνται. Οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες και κράνη. Μπήκαν στη καφετέρια πετώντας διάφορα αντικείμενα.

Επίσης, άναψαν ένα καπνογόνο και εκτόξευσαν μια ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο κατάστημα. Επιπλέον, οι δράστες τραυμάτισαν έναν 80χρονο, που βρίσκονταν ως πελάτης στο κατάστημα τη στιγμή των επεισοδίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα (10/6) στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων ατόμων.