Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή

Ουρές από Ι.Χ. στην Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας στο ύψος του Κηφισού, δεν κουνιέται τίποτα!

Κυκλοφοριακό χάος στην παραλιακή

Απίστευτη κίνηση παρατηρείται αυτή την ώρα στην εθνική οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ύψος του Κηφισού, λόγω της παράδοσης του πρώτου τμήματος της νέας παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Παραδίδεται το βράδυ το πρώτο τμήμα της νέας παραλιακής Λεωφόρου Ποσειδώνος

Τα αυτοκίνητα είναι σταματημένα και οι οδηγοί έχουν αγανακτήσει καθώς στο ρεύμα προς Πειραιά η κίνηση είναι απίστευτη!Η ουρά ξεκινάει από τα Leroy Merlin και φτάνει ως το Τροκαντερό.

Η Νέα Παραλιακή: Δείτε πώς είναι σήμερα και πως όταν ολοκληρωθούν τα έργα (pics)

Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο στις περιοχές των δήμων Πειραιά και Μοσχάτου - Ταύρου, ανακοίνωσε νωρίτερα σήμερα η Τροχαία, στο πλαίσιο εκτέλεσης εργασιών ανάπλασης του Φαληρικού Όρμου.

To πρώτο τμήμα της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος παραδόθηκε από το βράδυ της Παρασκευής (31/5). Πλήρης αποκλεισμός της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα είχε ανακοινώσει η τροχαία.

Η Περιφέρεια Αττικής ζητά την κατανόηση των εποχούμενων πολιτών για τις προσωρινές ρυθμίσεις της κυκλοφορίας που πρόκειται να λάβουν χώρα από το βράδυ της Παρασκευής στις 10:00 μ.μ., λόγω του πλήρους αποκλεισμού ολόκληρης της νέας Παραλιακής μετά τον Α/Κ Κηφισού προς Γλυφάδα, ενόψει της παράδοσης τμήματος της νέας Λεωφόρου Ποσειδώνος.

Η κυκλοφορία, σύμφωνα με τις οδηγίες του σχεδίου της Τροχαίας, την οποία η Περιφέρεια ευχαριστεί για τη συνεργασία, θα εκτρέπεται από την Παρασκευή, στις 10:00 μ.μ. έως το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.).

Από το Σάββατο το πρωί (8:00 π.μ.) πρόκειται να υπάρξει σταδιακή αποκατάσταση κυκλοφορίας με τουλάχιστον ένα ρεύμα από Λαμία και ένα από Πειραιά έως την πλήρη αποκατάσταση της κυκλοφορίας στις 10:00 μ.μ. της ίδιας ημέρας.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις Παρασκευή-Σάββατο στο Δέλτα Φαλήρου

Όσοι οδηγοί λοιπόν κινούνται προς τα εκεί να οπλιστούν με υπομονή. Θα τους χρειαστεί. Kαλύτερα να επιλέξετε άλλη διαδρομή, ακόμη κι αν αναγκασθείτε να περάσετε από το κέντρο της Αθήνας, μέσω Συγγρού και Χαμοστέρνας.