Εκλογές 2019: Μαρινάκης: «Ο λαός του Πειραιά γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες» (vid)

Συγκινημένος ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού στις δηλώσεις του έκανε λόγο για λάσπη και βούρκο που πήρε απάντηση από τον ελληνικό λαό.

Εκλογές 2019: Μαρινάκης: «Ο λαός του Πειραιά γύρισε την πλάτη στους συκοφάντες» (vid)

Σαρωτικός ήταν ο Γιάννης Μώραλης με τον λαό του Πειραιά να δείχνει εμπιστοσύνη στο πρόσωπο του μετά και τα 4,5 χρόνια στη δημοτική αρχή του μεγάλου λιμανιού. Ο συνδυασμός «Πειραιάς Νικητής» ανέβασε μάλιστα και τα ποσοστά του.

Εκλογές 2019: Δείτε όλα τα αποτελέσματα (Ευρωεκλογές, Δημοτικές, Περιφερειακές, Κοινοτικές)

Ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης σε δηλώσεις του στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού τόνισε: «Την Παρασκευή το βράδυ σας είπα ότι ο Πειραιάς ψήφισε . Σήμερα ο πειραϊκός λαός έδωσε απαντήσεις, έδωσε απαντήσεις στους συκοφάντες και τους έστειλε στο σπίτι τους. Δεν έχουμε τελειώσει ακόμα, έχουμε άλλη μία εβδομάδα. Θα συνεχίσουμε τον ωραίο αυτό αγώνα για την τελική νίκη», είπε ο ισχυρός άνδρας της πειραϊκής ΠΑΕ.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι «δεν απάντησε σε πολλούς» και επισήμανε: «Παρόλα αυτά ο πειραϊκός λαός έδειξε ότι όλους αυτούς τους συκοφάντες τους έχει γυρίσει την πλάτη. Δεν χρειάζεται να τους απαντήσω εγώ. Τους απαντήσατε εσείς. Και παρόλο που πέσανε στη λάσπη και στον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν αυτόν τον καιρό, εμείς θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε ελάτε μαζί μας».

Στη συνέχεια ο ισχυρός της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τόνισε: «Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μου δώσατε δύναμη. Σας περιμένουμε όλους την ερχόμενη Κυριακή για τη μεγάλη τελική νίκη», ήταν τα λόγια του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος ήταν πολύ συγκινημένος και δάκρυσε μάλιστα.