Χούλιγκανς στο Νοσοκομείο Νίκαιας ξυλοκόπησαν γιατρό αφού περιποιήθηκε μαχαιρωμένο!

Ειδικευόμενος γιατρός στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από χούλιγκανς...

Χούλιγκανς στο Νοσοκομείο Νίκαιας ξυλοκόπησαν γιατρό αφού περιποιήθηκε μαχαιρωμένο!

Την Τρίτη το βράδυ οπαδοί μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας έναν σύντροφό τους ο οποίος έφερε τραύμα από μαχαίρι... Ο οπαδός φέρεται να είχε χτυπηθεί σε σύρραξη με αντίπαλους οπαδούς στα Πετράλωνα.

Ο γιατρός περιποιήθηκε τα τραύματα και την πληγή του οπαδού και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες είπε μετά «καλορίζικος στο χτύπημα».

Η φράση αυτή δεν άρεσε στους οπαδούς που τον συνόδευαν οι οποίοι επιτέθηκαν και χτύπησαν τον γιατρό, ενώ προκάλεσαν ζημιές και στο νοσοκομείο.

Ανακοίνωση για το επεισόδιο εξέδωσε η ΠΟΕΔΗΝ:

«Χθες τα μεσάνυχτα 2μμ στην εφημερία του Νοσοκομείου Νίκαιας προσήλθε ασθενής τραυματισμένος από μαχαίρι. Επειδή οι γιατροί εξυπηρετούσαν άλλα περιστατικά εκνευρισμένος ειδοποίησε άλλα άτομα για να κάνουν φασαρία. Προσήλθαν περί τα 10 άτομα στην εφημερία του Νοσοκομείου και το έκαναν γυαλιά καρφιά. Έκαναν κυριολεκτικά μαύρο στο ξύλο ειδικευόμενο χειρουργό γιατρό. Τον χτυπούσαν με το κράνος, με μπουνιές, κλωτσιές κλπ. Σώθηκε επειδή έγκαιρα προσήλθε η αστυνομία. Του έσπασαν δόντια, τη μύτη και φέρει πολλαπλά τραύματα.

Κλήθηκε και προσήλθε ο Διοικητής του Νοσοκομείου Νίκαιας κύριος Γεωργόπουλος. ΟΜΕΡΤΑ. Καμία ανακοίνωση από την Διοίκηση και το εκλεκτό του Αν. Υπουργού Υγείας. Το ίδιο είχε κάνει και στο Νοσοκομείο Ερυθρός όταν μαχαίρωσαν νοσηλεύτρια.
Πού είναι ο Διοικητής και ο Πολάκης;

Κινδυνεύει η ζωή μας και για το μόνο που νοιάζονται είναι το πολιτικό κόστος!!!
Ο μαχαιρωμένος ασθενής νοσηλεύεται στην θωρακοχειρουργική κλινική και ο γιατρός για ευνόητους λόγους μετά από την περιποίηση των τραυμάτων του έφυγε από το Νοσοκομείο.