Μαζικές διακομιδές μεθυσμένων στο νοσοκομείο Βόλου μετά το φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς»

Τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη έγιναν χθες στο Νοσοκομείο του Βόλου. 

Μαζικές διακομιδές μεθυσμένων στο νοσοκομείο Βόλου μετά το φοιτητικό «πάρτι της χρονιάς»

Σε… εγρήγορση κράτησε το επονομαζόμενο «πάρτι της χρονιάς» την υπηρεσία του ΕΚΑΒ στον Βόλο καθώς ασθενοφόρα με διασώστες βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση για τη διακομιδή στο Νοσοκομείο Βόλου νεαρών σε κατάσταση μέθης.

Τουλάχιστον 27 διακομιδές για μέθη έγιναν χθες από τις 2 τα ξημερώματα έως τις 8:30 το πρωί οπότε και διαλύθηκε το πάρτι των φοιτητών του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, το οποίο θεωρείται το μεγαλύτερο φοιτητικό event της χρονιάς. Δεν είναι τυχαίο ότι κάθε χρόνο έρχονται χιλιάδες φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Φέτος ήταν η 14η συνεχόμενη χρονιά που οι μηχανολόγοι μηχανικοί ανανέωσαν το ραντεβού τους, τηρώντας μια… «παράδοση» όπως χαρακτηρίζουν τη διοργάνωση, που περιλαμβάνει μουσική και πολύ… ποτό. Το πάρτι διήρκεσε μέχρι πρωίας ενώ η «παράδοση» έστειλε αρκετούς στο νοσοκομείο λόγω υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ.

Πληρώματα του ΕΚΑΒ της βραδινής και της πρωινής βάρδιας έτρεχαν σε απανωτά περιστατικά. Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν από τον χώρο του πάρτι και τα πέριξ, από τα ΚΤΕΛ, την περιοχή των Παλιών, στο νοσοκομείο σε κατάσταση μέθης. Κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Πηγή: kathimerini.gr