Ρουβίκωνας στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη - Το βίντεο

Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία και οι δράστες, επέβαιναν σε πέντε δίκυκλα.

Ρουβίκωνας στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη - Το βίντεο

O Ρουβίκωνας βρίσκεται πίσω από την καταδρομική επίθεση που έγινε τα ξημερώματα στο σπίτι του Αμερικανού πρέσβη, Τζέφρι Πάιατ. Το σπίτι βρίσκεται κοντά στην Αμερικάνικη πρεσβεία και οι δράστες, που επέβαιναν σε πέντε δίκυκλα.

Η επίθεση έγινε περίπου στις 04:00 ενώ το πρωί, ο Ρουβίκωνας ανέλαβε την ευθύνη και ανάρτησε το σχετικό βίντεο: Μέχρι στιγμής έχουν γίνει εννέα προσαγωγές.

Το βίντεο από την επίθεση

Η ανάληψη ευθύνης από τον Ρουβίκωνα αναρτήθηκε στο indymedia

Ο κομμουνιστής επαναστάτης Δ.Κουφοντίνας βρίσκεται για ακόμα μια φορά σε απεργία πείνας απο 2 Μαίου προκειμένου να του χορηγηθεί η έβδομη κατα σειρά άδεια που δικαιούται και να αρθεί η φασιστική διάταξη του εισαγγελικού βέτο.

Οι άδειες των κρατουμένων είναι κατάκτηση κερδισμένη με αίμα δεν είναι παραχώρηση ούτε ευεργέτημα. Η απαίτηση για δηλώσεις μετανοίας είναι ο εκβιασμός που χρησιμοποιεί η αστική εξουσία για να ταπεινώσει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Η άρνηση της αποκήρυξης των ιδεών του και η απεργία πείνας ως ύστατο μέσο αγώνα που θέτει σε κίνδυνο την ζωή του Δ. Κουφοντίνα είναι ένδειξη πολιτικής συνέπειας και αξιοπρέπειας.

Οι πιέσεις απο την Αμερικάνικη πρεσβεία και τον εγχώριο συρφετό της πολιτικής σκηνής δεν περνάνε. Ο ανυποχώρητος αγώνας του Κουφοντίνα είναι αγώνας ενάντια στον σωφρονιστικό ολοκληρωτισμό και αφορά το μεγαλύτερο μέρος της κοινωνίας.

Βίντεο έξω από το σπίτι

Βίντεο: eurokinissi